NEUTROGENA – Hand & Nagel Creme

Ars Cosmetica Forum COSMETOTEST CosmetoTest: Nega telesa Nega rok in nohtov NEUTROGENA – Hand & Nagel Creme

Ta tema vsebuje 2 odgovora, ima 2 glasova, in jo je nazadnje posodobil/a Profile photo of Tassa Tassa 6 let, 4 mesecev nazaj.

 • Avtor
  Prispevki
 • #4722
  Profile photo of Tassa
  Tassa
  Član

  #109899
  Profile photo of ena
  ena
  Član

  Ena najboljših krem za nego rok v zimskem času! Uporabljam jo izmenično s še eno malo manj hranilno. Namreč, tale Neutrogena je tako gosta in koncentrirana, da se ne vpije popolnoma in zato ni primerna za mazanje pred kakšnimi opravili, še najbolje jo je uporabiti zvečer, pred spanjem.
  Moje roke so pozimi suhe in razpokane, včasih do krvi, kljub vestnemu mazanju. Tale krema je edina, s katero si opomorejo že v eni sami noči ali v parih urah.
  Ker gre za koncentrat , je poraba zelo majhna , pakiranje pa je v 50ml tubi. Cena okoli 5€. Pri suhi koži na rokah je uspeh definitivno zagotovljen.

  #109900
  Profile photo of Tassa
  Tassa
  Član

  To kremo sem kupila, ker so jo kolegice zelo hvalile. :lashing:

  Sestavine sem pregledala šele doma in če bi jih že v trgovini malce preletela, ta kremica ziher ne bi bila pri meni doma. Vsebuje parabene, ki se jih po Nininem priporočilu izogibam. :P

  Drugače je občutek na koži precej prijeten. Koža je po uporabi mehka, krema se srednje hitro vpije. Predhodnica je opazila dolgo vpijanje, meni se ne zdi. Res pa je da se ne vpije v sekundi dvajset. :naughty5:

  Takšno embalažo imam za kreme za roke najraje – tubica s pokrovčkom. Res je da proti koncu že malce težje izstiskamo, še posebej če je kremica malce gostejša, ampak imam še vedno raje tubice kot lončke. :silly:

  Kupila sem jo v Avstriji, v drogeriji; cena 4€

  Nakupa zaradi sestavin ne bom več ponovila.

  Splošna ocena: 3/5

Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.

Nina POP za 10. obletnico parfumske klasike

Nina praznuje svojo 10. obletnico! V preteklih letih je dišava Nina znamke Nina Ricci postala velika parfumska klasika in za obeleženje tega dogodka se je...

Pobeg v tropski raj

Preskoči na orodno vrstico