NEUTRO ROBERTS – Extra Delicate Pink Fresh

Ars Cosmetica Forum COSMETOTEST CosmetoTest: Nega telesa Antiperspiranti in deodoranti NEUTRO ROBERTS – Extra Delicate Pink Fresh

Ta tema vsebuje 1 odgovor, ima 1 glas, in jo je nazadnje posodobil/a Profile photo of tigica tigica 6 let, 11 mesecev nazaj.

Prikaz 2 prispevkov - od 1 do 2 (od skupno 2)
 • Avtor
  Prispevki
 • #5067
  Profile photo of tigica
  tigica
  Udeleženec

  #118412
  Profile photo of tigica
  tigica
  Udeleženec

  Izdelek sem kupila po tistemu, ko sem brala dobre ocene o njegovem ‘bratcu’.

  Sama imam velikokrat probleme s prekomernim potenjem (pozimi, pod debelimi puloverji!, vcasih ko se nenamerno prevec oblecem ipd). Takrat mi praviloma noben deodorant ne zdrzi dovolj dobro, da se ne bi malce vonjalo potu.

  Uporabljala sem ga vsak dan po umivanju.

  Sam deodorant je nekaksna belkasta kremica, bolj redka. Ne pusca madezev na oblacilih pa tudi vonj mi odgovarja. Nekoliko sveze cist. Mene spominja na deodorante za moske. Vsec mi je ker se ne tepe z mojimi parfumi.

  Deodorant mi je zdrzal vecino dneva, oziroma kar do vecera ceprav ob prekomernemu potenju se je nekoliko vonjalo da ni vec svez. Zaenkrat sem prav zadovoljna!

  Embalaza je steklena, z roll on kroglico. Ravno zaradi stekla ni najbolj prirocen za prenos, toda sama ga vseeno tovorim s seboj v torbici za kaksne nujne zadeve.

  Cena je pod 3€, kar se mi zdi ugodno saj se deodorant ne porabi tako hitro.
  Meni odgovarja, sem pa se vedno v lovu za idealnim deodorantom.

  EDIT:
  Po nekajmesecni uporabi popravljam oceno. In namrec: Pri telovadbi se ne obnese najbolje, ker zasmrdim. Tudi pri kaksni drugi telesni aktivnosti se ne obnese najboljse. Tudi ce mi je vroce se ne obnese najboljse.
  Tako da mu nizam oceno.

  3/5 Povprecen.

Prikaz 2 prispevkov - od 1 do 2 (od skupno 2)

Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.

Nina POP za 10. obletnico parfumske klasike

Nina praznuje svojo 10. obletnico! V preteklih letih je dišava Nina znamke Nina Ricci postala velika parfumska klasika in za obeleženje tega dogodka se je...

Pobeg v tropski raj

Preskoči na orodno vrstico