Nega za aktivne

Ars Cosmetica Forum NEGA IN ZAŠČITA NEGA TELESA Nega za aktivne

Ta tema vsebuje 2 odgovora, ima 2 glasova, in jo je nazadnje posodobil/a Profile photo of qwer qwer 7 let, 5 mesecev nazaj.

 • Avtor
  Prispevki
 • #4644
  Profile photo of qwer
  qwer
  Član

  Po 10. členu je na forumu Ars Cosmetica prepovedano oglaševanje. Podajanje mnenj in pisanje o kozmetičnih izdelkih s strani zastopnikov kozmetičnih znamk je posredno oglaševalske narave.
  Nina

  #105290
  Profile photo of majams
  majams
  Član

  @qwer wrote:

  Rosmarinus Officinalis Extract*, Myrtus Communis Extract*, Mentha Piperita Water*, Aesculus Hipocastanum Extract

  Sicer izkušenj s to kozmetiko nimam, me je pa spomnila na to, da je v kozmetiki ogromno različnih (tudi nepotrebnih) tržnih niš – za aktivne, za občutljive, za navadne, za mastne, prhljajaste, za obnohtno kožico, za roke, še čudno, da ne za vsak prst posebej… :roll: za blond lase. Ah ja… Mogoče se vam ne zdi primerno, ampak prov mogla sem napisat.

  Edit: zgornje sestavine pospešujejo krvni obtok in verjetno s tem oskrbujejo mišice s kisikom, da mlečna kislina prej razpade in potem ni “musklfibra.”

  #105291
  Profile photo of qwer
  qwer
  Član

  Po 10. členu je na forumu Ars Cosmetica prepovedano oglaševanje. Podajanje mnenj o kozmetičnih izdelkih s strani zastopnikov kozmetičnih znamk je posredno oglaševalske narave.
  Nina

Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.

Nina POP za 10. obletnico parfumske klasike

Nina praznuje svojo 10. obletnico! V preteklih letih je dišava Nina znamke Nina Ricci postala velika parfumska klasika in za obeleženje tega dogodka se je...

Pobeg v tropski raj

Preskoči na orodno vrstico