Naravna kozmetika in potovanja

Ars Cosmetica Forum SPLOŠNE TEME O KOZMETIKI SPLOŠNE KOZMETIČNE TEME Naravna kozmetika in potovanja

Ta tema vsebuje 2 odgovora, ima 3 glasovi, in jo je nazadnje posodobil/a Profile photo of Nina Nina 6 let, 8 mesecev nazaj.

 • Avtor
  Prispevki
 • #5327
  Profile photo of Nati
  Nati
  Udeleženec

  Odkar so se temperature dvignile sem začela razmišljat o tem, kako bom jaz transportirala vse te naravne kreme, čistila in tonike, ki so že tako hitreje pokvarljive in se ne smejo izpostavljat vročini.

  Vsaj enkrat na teden prespim pri fantu in s tem, da kozmetike pač ne smem pustiti v avtu za več ur in jo moram nositi s sabo, sem se že sprijaznila

  kaj pa poleti? vožnja na morje, visoke temperature in tovorjenje kozmetike naokoli? a se lahko npr EC Vrtnična krema res tako hitro pokvari na vročini?

  in kako je s kremami za sončenje na plaži? tam vročini pa res ne moreš ubežat

  imate kako rešitev? hladilna torba mogoče :lol1:

  #129881
  Profile photo of Willow
  Willow
  Član

  Jaz sem ravno zjutraj o tem premišljevala … Brez EC vrtnične ne morem, zato si bom mogoče omislila kar EC mini set – v najslabšem primeru se pokvari manjša količina kreme. Embalaže so itak mini, zato bom jaz kremo in tonik dala kar k ročni prtljagi, da bosta na normalni temperaturi. Navsezadnje ob takih pogojih verjetno ne bo nič hudega, če bom kar full size verzijo vzela s sabo :ermm: Sicer pa tudi prtljažni prostor nima več kot kakih 26 degC.

  V avtu je pa pomoje fino, če embalažo zaviješ v ALU folijo. Večina avtomobilov ima itak klimo, na cilju pa kozmetiko pospraviš v hladilnik (razen v primeru kampiranja :ermm: ). Na plaži v hladilno skrinjo, v senco, pod mokro brisačo …

  #129882
  Profile photo of Nina
  Nina
  Upravitelj

  Nekaj časa pri temp. ok.25 stopinj zdržijo običajno..
  Če pa se segreje tam do 30 in več..npr. da pustiš kje v avtu na soncu – pa se pokvari (govorim tudi iz izkušenj).
  Boljše manjše flaške, pa potem tist kar imamo s sabo čimprej porabimo..če je na plaži na vročini pa se tudi klasična (ne samo naravna) kozmetika pokvari..ne nujno takoj, ampak “po počitnicah” kreme s SPFji, ki smo jih nosli s sabo na plažo, niso več uporabne.

Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.

Nina POP za 10. obletnico parfumske klasike

Nina praznuje svojo 10. obletnico! V preteklih letih je dišava Nina znamke Nina Ricci postala velika parfumska klasika in za obeleženje tega dogodka se je...

Pobeg v tropski raj

Preskoči na orodno vrstico