Moja dva mačkona …

Ars Cosmetica Forum OSTALO KOTIČEK ZA ŽIVALI IN RASTLINE Moja dva mačkona …

Ta tema vsebuje 2 odgovora, ima 3 glasovi, in jo je nazadnje posodobil/a Profile photo of Nina Nina 1 leto, 2 mesecev nazaj.

 • Avtor
  Prispevki
 • #7040
  Profile photo of Sasa
  Sasa
  Udeleženec

  … uf, neprijetna, težka tema, a življenje je naneslo, da moram svojima dve mačkonoma nujno poiskati nov dom. Če bi morda kdo posvojil dva urejena, odrasla (10 let) kastriranega mačkona, crkljivega in družabnega na kubik, in sterilizirano maco, ki je bolj samozadostna, a popolnoma navezana na mačkona, ali pa pozna koga, ki bi ju vzel, bom vesela vsake dodatno info.

  V debate se ne bom spuščala, za vsa dodatna vprašanja glede situacije ali rešitve pa sem na voljo na ZS.

  #168987
  Profile photo of Kristina
  Kristina
  Udeleženec

  Saša, :( , :hug: .
  Močno upam, da meni nikoli ne bo treba tako težke odločitve sprejeti, saj si ne predstavljam življenja brez mojih dveh :heart: :heart: .

  Želim, da jima najdeš krasen dom. Žal pa ne vem za nikogar primernega, ki bi ju vzel :no: .

  PS: Oprosti, nič nisem pomagala, ampak kar morala sem napisati.

  #168988
  Profile photo of Nina
  Nina
  Upravitelj

  joj :hug:

  nočem nič drezati, ker verjamem, da ti je hudo in seveda ti ni treba nič komentirati … če je slučajno kakšna alergija vzrok (ali pa če to bere kdo drug, ki je bil v dilemi zaradi alergije na mačke), obstaja rešitev – hud alergik na živalsko dlako, seveda tudi mačjo, se je s pomočjo homeopatije ozdravil tega stanja in lahko normalno živi z mojim mačkom. sama nisem verjela, da bo to možno in me je homeopatija popolnoma presenetila … ne samo da lahko živi z mačkom, celo leži lahko skupaj z njim na kavču brez kakršnihkoli težav.

  res upam da se bo vse dobro izteklo za vse vpletene.

Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.

Nina POP za 10. obletnico parfumske klasike

Nina praznuje svojo 10. obletnico! V preteklih letih je dišava Nina znamke Nina Ricci postala velika parfumska klasika in za obeleženje tega dogodka se je...

Pobeg v tropski raj

Preskoči na orodno vrstico