Models Own – 3 in 1 Base, Top Coat & Gloss

Ars Cosmetica Forum COSMETOTEST CosmetoTest: Dekorativa Laki za nohte Models Own – 3 in 1 Base, Top Coat & Gloss

Ta tema vsebuje 0 odgovorov, ima 1 glas, in jo je nazadnje posodobil/a Profile photo of Amelie Amelie 3 let, 5 mesecev nazaj.

Prikaz 1 prispevka (od skupno 1)
 • Avtor
  Prispevki
 • #6922
  Profile photo of Amelie
  Amelie
  Član

  Ta lak je perfekten. Pride v klasični Models Own steklenički, ki je podobna tistim od lakov Catrice in ima navaden okrogel čopič. Kljub temu je nanašanje hitro in enostavno.

  Mene je najbolj navdušilo ekspresno hitro sušenje tega laka, saj je suh skoraj v minutki. V steklenički in samostojno nanešen na nohte da blag modrovijoličen odblesk, ki po nekaj dneh zbledi. Je precej obstojen in tudi obstojnost laka pod njim je zato zadovoljiva. Jaz sem ga uporabila čez barvni lak in pa samostojno, v obeh primerih se je dobro izkazal, nisem pa ga še preizkusila kot bazo.

  Žal ga z Essie Good2Go ne morem primerjati, ker tega še nisem imela. Če pa ocenjujem tega v primerjavi z ostalimi drogerijskimi, ki sem jih imela, je ta definitivno na vrhu. Zagotovo ga bom še kupila, ko mi ga zmanjka. Priporočam.

  Pri nas se dobi v spletni trgovini Click2Chic za 5,95 €.

Prikaz 1 prispevka (od skupno 1)

Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.

Nina POP za 10. obletnico parfumske klasike

Nina praznuje svojo 10. obletnico! V preteklih letih je dišava Nina znamke Nina Ricci postala velika parfumska klasika in za obeleženje tega dogodka se je...

Pobeg v tropski raj

Preskoči na orodno vrstico