MIOBA – California Jojobino Olje

Ars Cosmetica Forum COSMETOTEST CosmetoTest: Nega obraza Serumi, olja, posebna nega MIOBA – California Jojobino Olje

Ta tema vsebuje 3 odgovori, ima 3 glasovi, in jo je nazadnje posodobil/a Profile photo of elchy elchy 6 let, 8 mesecev nazaj.

 • Avtor
  Prispevki
 • #4877
  Profile photo of tigica
  tigica
  Udeleženec

  Opis izdelka:
  100% čisto, naravno, brez konzervansov, pridobbljeno s hladnim stiskanjem. Primerno je za vse vrste kože za obraz, roke in telo.

  #115651
  Profile photo of tigica
  tigica
  Udeleženec

  Meni je to olje izredno vsec, sedaj uporabljam ze drugo steklenicko. Steklenicka je plasticna, ker je bolj prirocno, sploh za prenasanje okoli. Uporabljam ga za lase (na vlazne lase si ga nanesem), obraz (po umivanju ter toniku) ker mi pomaga pri necistocah ter za telo.
  V glavnem odkar sem odkrila njegove ucinke ne zmorem vec brez njega.
  Sprva me je motilo, to da je pac mastno ampak sem se navadila na ta obcutek na obrazu in mi je postal kar vsec. Olje se tudi hitro vpije.
  Ko sem kupila prvo steklenicko je bila cena priblizno 6€, sedaj so podrazali na okvirno 7€. Ena steklenicka mi je zdrzala priblizno osem mesecev.

  Doziranje je enostavno, ker ima plasticni del na vrhu, kateri preprecuje da bi ven izteklo prevec olja.

  5/5

  #115652
  Profile photo of Tassa
  Tassa
  Član

  Ker so punce na tem forumu zelo hvalile jojobino olje sem se odločila, da si ga tudi sama nabavim in kupila sem si tega od Miobe.

  Kupila sem ga v eni majhni privat trgovini, kjer prodajajo medicinske izdelke in pripomočke. Cena je bila okrog 6€, kar se mi zdi cenovno zelo ugodno.

  Najprej sem ga nanašala zvečer na cel obraz in kmalu ugotovila, da za mojo kožo to ni dobro. Takoj sem dobila precej novih mozoljev. Tudi vpijal se me je zelo dolgo, tudi če sem dala samo kapljico ali dve.

  No, tako sem obupala in preostanek olja porabila za telo, roke in obnohtno kožico.
  Tam se mi zdi, da se mi je olje dobro obneslo, vendar nakupa ne bom ponovila, ker za telo si pa raje kupim kakšno drugo olje.

  Če vaša koža na obrazu dobro prenaša jojobino olje vam priporočam, da ga poskusite in same ugotovite.

  Splošna ocena 3/5

  #115653
  Profile photo of elchy
  elchy
  Član

  Je moje prvo jojobino olje. Imam suho kožo. Nanesem si ga zvečer po čiščenju obraza, na njega pa še kremo. Včasih ga uporabim še pod pudrom. Por mi ne maši. Vpija se kar dolgo, vendar imam zjutraj kožo lepo mehko in nahranjeno. Včasih ga še uporabim za telo in obnohtno kožico. Ker je embalaža plastična je praktična za prenašanje, tudi doziranje je enostavno. Cena je bila malo manj kot 6€, ker je bil takrat popust, kar pa ni pretirano. Nakup bom vsekakor ponovila, ko mi ga zmanjka. :thumbsup:

  5/5

Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.

Nina POP za 10. obletnico parfumske klasike

Nina praznuje svojo 10. obletnico! V preteklih letih je dišava Nina znamke Nina Ricci postala velika parfumska klasika in za obeleženje tega dogodka se je...

Pobeg v tropski raj

Preskoči na orodno vrstico