MEDITERRANEA- Afriško trdo črno milo

Ars Cosmetica Forum COSMETOTEST CosmetoTest: Nega telesa Čiščenje telesa MEDITERRANEA- Afriško trdo črno milo

Ta tema vsebuje 1 odgovor, ima 1 glas, in jo je nazadnje posodobil/a Profile photo of tigica tigica 6 let, 11 mesecev nazaj.

Prikaz 2 prispevkov - od 1 do 2 (od skupno 2)
 • Avtor
  Prispevki
 • #4870
  Profile photo of tigica
  tigica
  Udeleženec


  Opis izdelka:
  Afriško trdo črno milo.

  #115626
  Profile photo of tigica
  tigica
  Udeleženec

  Sama sem to milo kupila predvsem zaradi tega ker se reklamira kot naravno ter zaradi zanimivega izgleda. Prodajalec mi je sicer svetoval tekoce milo, toda me ni preprical.

  Milo sem narezala na manjse koscke, ker je sicer izredno neprakticno. Po uporabi sem ga hranila v skatlici za mila. Skatlico sem pustila odprto cez noc, da se je milo posusilo.

  Poskusila sem ga uporabiti tudi na obrazu, toda je bilo samo milo prevec mocno za mojo mesano kozo. Po umivanju me je koza zategovala.

  Na zalost je kozo na mojih rokah precej izsusil, je pa cudovito ocistil kozo. Torej je zelo ucinkovito cistilo. Sama imam na rokah dokah suho kozo, tako da si jo neprestano mazem s kremicami ( v tem primeru L’occitane 20% shea butter).

  Z milom sem si tudi poskusila umiti lase, toda to je bilo kar zakomplicirano pocetje. Problem je, ker je ocitno pri nas bolj trda voda tako da mi je izsusilo lase, ceprav jih je dobro ocistilo.

  Samo milo se krasno peni, in je potrebno zelo malo da ocisti roke/telo. Kot cistolo za telo se je super obneslo!

  Edini problem pri tem milu je neprakticnost le-tega. Ce je v stiku z vodo oz vlago se zacne topiti in pusca rjavo sled. Ravno zaradi tega razloga sem vrgla stran kar zajeten kos mila. Torej je precej neprakticno za shranjevanje. Nikakor ne sme biti na polickah v kopalnici, da se ne napije vlage.

  Sama sem placala 5€ za priblizno 100g izdelka.

  3/5 zaradi tezav s shranjevanjem.

Prikaz 2 prispevkov - od 1 do 2 (od skupno 2)

Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.

Nina POP za 10. obletnico parfumske klasike

Nina praznuje svojo 10. obletnico! V preteklih letih je dišava Nina znamke Nina Ricci postala velika parfumska klasika in za obeleženje tega dogodka se je...

Pobeg v tropski raj

Preskoči na orodno vrstico