MAYBELLINE – The Falsies Volum’ express

Ars Cosmetica Forum COSMETOTEST CosmetoTest: Dekorativa Ličila za oči MAYBELLINE – The Falsies Volum’ express

Ta tema vsebuje 1 odgovor, ima 1 glas, in jo je nazadnje posodobil/a Profile photo of Fleur Fleur 6 let, 8 mesecev nazaj.

Prikaz 2 prispevkov - od 1 do 2 (od skupno 2)
 • Avtor
  Prispevki
 • #5461
  Profile photo of Fleur
  Fleur
  Član

  MAYBELLINE – The Falsies Volum’ express

  #130485
  Profile photo of Fleur
  Fleur
  Član

  Moja najnovejša najljubša maskara :)

  Kupila sem si jo takoj, ko je prišla ven. Cena mislim da je okoli 10€. Embalaža je simpatična, malo trebušasta, zato je mogoče malo okorna. Krtačka je posebne oblike, zato je potrebno biti pri nanosu pazljiv, da je pravilno obrnjena, v nasprotnem primeru dobimo zlepljene trepalnice. Za nanos na zgornje trepalnice je odlična, na spodnje pa imam kar težave, ker mi nikakor ne uspe lepo namazati trepalnic, brez da bi se popacala po koži. Zato za spodnje trepalnice uporabljam drugo maskaro.

  Maskara trepalnice vidno podaljša in priviha. Ko sem jo prvič uporabila, nisem mogla verjeti da je to možno :) Naravno so moje trepalnice srednje dolge, ravne in popolnoma blond, po nanosu te maskare pa so dejansko polnejše in malo privihane. Seveda ne toliko, kot če uporabim klešče, je pa efekt vihanja opazen.

  Trepalnice lepo loči in jih ne zlepi, seveda če imamo pravilno obrnjeno krtačko. Tudi po daljšem nošenju ne “steče” in nisem cela črna okoli oči. Preživi tudi kakšno kapljico dežja, ampak ne veliko. Ob joku ali podobnem se začne hitro topiti.

  Nakup bo sigurno še ponovila. Ocena 5/5

Prikaz 2 prispevkov - od 1 do 2 (od skupno 2)

Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.

Nina POP za 10. obletnico parfumske klasike

Nina praznuje svojo 10. obletnico! V preteklih letih je dišava Nina znamke Nina Ricci postala velika parfumska klasika in za obeleženje tega dogodka se je...

Pobeg v tropski raj

Preskoči na orodno vrstico