MAYBELLINE – The Colossal volum’ express mascara 100% black

Ars Cosmetica Forum COSMETOTEST CosmetoTest: Dekorativa Ličila za oči MAYBELLINE – The Colossal volum’ express mascara 100% black

Ta tema vsebuje 2 odgovora, ima 3 glasovi, in jo je nazadnje posodobil/a Profile photo of Fleur Fleur 6 let, 8 mesecev nazaj.

 • Avtor
  Prispevki
 • #5173
  Profile photo of Nati
  Nati
  Udeleženec

  MAYBELLINE – The Colossal volum’ express mascara 100% black


  Fotografijo in sestavineje prispevala Lyra :flower2:

  #120502

  To maskaro sm kupila, ker sem nekje prebrala zelo veliko pohval na njen račun. Embalaža je nevsakdanja, buckasta, kričeče rumene barve in kar kliče po tem, da jo s seboj odneseš iz trgovine. :lol1: Stane okoli 8€. Trepalnice podaljša, doda jim nekaj volumna, malo priviha, ampak mene ne prepriča, saj želim, da maskara trepalnice zelo podaljša, temu pa najbolj služijo maskare z gumjasto krtačko, ki je ta maskara nima. Njeno odstranjevanje ni težavno.

  4/5 – Kjub temu, da gre za eno od dobrih maskar, mene ne prepriča, nakupa verjetno ne bom ponovila.

  #120503
  Profile photo of Fleur
  Fleur
  Član

  To maskaro sem kupila že drugič. Kombiniram jo s Falsies iste firme. Embalaža mi je všeč, se je je pa potrebno navaditi. Enako velja za krtačko, ki je malo večja in debelejša, zato se lahko kaj hitro namažemo še po vekah.

  Zame je maskara odlična za vsak dan, za dnevni MU. Trepalnice mi lepo obarva, malo podaljša in priviha, tako da niso vsiljive, se pa vseeno vidi da jih imam. Obstojnost je super, tudi po daljšem nošenju nimam “panda oči”. Kljub temu se lepo odstrani. Kontakt z vodo ali vlago ji ne odgovarja, hitro se začne topiti in mazati.

  Nakup bom verjetno še ponovila. Ocena 5/5

Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.

Nina POP za 10. obletnico parfumske klasike

Nina praznuje svojo 10. obletnico! V preteklih letih je dišava Nina znamke Nina Ricci postala velika parfumska klasika in za obeleženje tega dogodka se je...

Pobeg v tropski raj

Preskoči na orodno vrstico