MAX FACTOR – Masterpiece

Ars Cosmetica Forum COSMETOTEST CosmetoTest: Dekorativa Ličila za oči MAX FACTOR – Masterpiece

Ta tema vsebuje 3 odgovori, ima 3 glasovi, in jo je nazadnje posodobil/a Profile photo of Tassa Tassa 6 let, 2 mesecev nazaj.

 • Avtor
  Prispevki
 • #5538

  MAX FACTOR – Masterpiece

  #131043

  Še ena izmed zelo dobrih maskar v moji zbirki. Masterpiece maskaro sem kupila že kar nekaj časa nazaj v eni tuševi akciji, drugače stane okoli 10€. Cena je mogoče malo pretirana, saj je maskare zelo malo v primerjavi z drugimi maskarami. Ne opazim pa nobene razlike med Masterpiece in Masterpiece Max maskaro. :))

  Maskara ima rumeno plastično krtačko, ki poskrbi za podaljšanje trepalnic. Doda malo volumna, podaljša pa jih zelo. To je bila moja prva maskara s plastično krtačko nad katero sem bila navdušena, zato sem jo nekaj časa kar redno kupovala. Na trepalnicah zdrži cel dan, se ne lomi, prav tako nimam problemov z nanašanjam na zgornje in spodnje trepalnice.

  Nakup bom mogoče ob kakšni akciji spet ponovila.

  5/5

  #131044
  Profile photo of Nati
  Nati
  Udeleženec

  Če se ne motim, je bila to prva maskara pri nas, ki je imela namesto navadne krtačke, gumijasto. Seveda je bilo treba takosj sprobat in navdušenje je bilo nepopisljivo! Ščetka ima goste gumi ščetinice, ki lepo razščešejo trebalnice, jih ločijo med sabo, dajo volumen in podaljšajo :thumbsup: skratka človek si kaj več ne bi mogle želet – učinek je fantastičen, krtačka blazno uporabna, barva zelo črna, embalaža zelo šik.

  Problem je bil le eden – maskaro sem porabila v 1 mesecu!! In to popolnoma do konca (na koncu se je že videlo, da je gumi krtačka v originalu iz rumene gume, ker črne barve sploh ni bilo več gor :scared: ) in tako sem kupila še eno in še eno in še eno in porabila ene 4 maskare, dokler nisem imela dovolj tega, da maskaro porabim v enem mesecu! vse ostale so mi vedno trajale vsaj 3 do 4x dlje! Pač predrago je dat 1x na mesec več kot 10eur za maskaro

  potem je prišel ven njen mlajši brat Masterpiece MAX – tudi tega sem sprobala – po učinku je popolnoma enak zlati sestri, le da je količinsko maskare še enkrat več!!

  Količina Masterpiece maskare je nekaj več kot 4ml (običajne maskar držijo 8 do 12ml)!!!

  Kljub temu da je učinek fantastičen, je maskare količinsko premalo in cena je tako previsoka! Vsekakor pa priporočam Masterpiece MAX, ki ej po mojih izkušjah zgolj MAX v količini, sicer je pa identična zlati Masterpiece

  2/5 zaradi oderuške količine, zavajajoče embalaže in prehitre porabe

  #131045
  Profile photo of Tassa
  Tassa
  Član

  To maskaro sem imela pred časom in z njo sem bila zadovoljna. :lashing:

  Trepalnice ravno dovolj poudari, podaljša, doda volumen in celo malce priviha. Uporabljala sem maskaro v črni barvi.
  Krtača je gumijasta.

  Dobila sem jo za darilo, zato ne vem cene.

  Splošna ocena: 4/5

Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.

Nina POP za 10. obletnico parfumske klasike

Nina praznuje svojo 10. obletnico! V preteklih letih je dišava Nina znamke Nina Ricci postala velika parfumska klasika in za obeleženje tega dogodka se je...

Pobeg v tropski raj

Preskoči na orodno vrstico