MANHATTAN – Klešče za vihanje trepalnic

Ars Cosmetica Forum COSMETOTEST CosmetoTest: Dekorativa Ostali pripomočki MANHATTAN – Klešče za vihanje trepalnic

Ta tema vsebuje 2 odgovora, ima 2 glasova, in jo je nazadnje posodobil/a Profile photo of Chanel Chanel 5 let, 10 mesecev nazaj.

 • Avtor
  Prispevki
 • #5324


  Opis od proizvajalca:
  MANHATTAN – Klešče za vihanje trepalnic

  #129874

  Te klešče sm kupila že par let nazaj v DM-u, zato se cene ravno ne spomnim, vendar cena pomoje ni ravno visoka. Poleg klešč dobiš zraven še rezervno gumico, ki jo uporabiš, ko se gumica na kleščah že malo obrabi. Klešče so namenjene vihanju trepalnic.

  Sama imam srednje dolge trepalnice in popolnoma ravne, zato tudi ko si jih namažem z maskaro to ni to. Dosti časa sem ugotavljala, kako s temi kleščami priti do najboljšega učinka.

  Klešče pred uporabo rahlo segrejem s fenom (ne smejo biti preveč vroče, ker se lahko opečemo!) in zaviham trepalnice čisto pri korenu. Nato uporabim maskaro, počakam da se maskara temeljito posuši! in postopek ponovim. Rezultat pri meni so res zelo uvihane trepalnice, ki s časom rahlo upadejo, ampak še vedno so lepo uvihane! Treba je paziti, da je maskara popolnoma suha, ker se mi je že zgodilo, da sm pol trepalnic odščipnila stran. :lol1: Ampak še k sreči, da imamo maskare. :yes:
  Gumice se ne obrabijo hitro, ko pa porabimo tudi rezervno pa se lahko gumice kupijo tudi posamično.

  4/5 – Ker se že dobijo klešče, ki se same segrevajo, drugače pa so klešče super. Vsekakor moj nepogrešljiv pripomoček za lep MU. :thumbsup:

  #129875
  Profile photo of Chanel
  Chanel
  Udeleženec

  Brez teh klešč ne znam več živeti :lol1:
  Cena je okoli 5€ v Dmju, kar se mi ne zdi pretirano. Poleg pride še gumica za zamenjavo.
  Moje trepalnice so ravne in srednje dolge. S temi klešči jih lepo priviham in jih klešče ne poškodujejo. Pri meni je stalnica že par let in jih ne menjam. Tudi jaz jih rahlo segrejem, ker tako mi omogočajo boljši učinek. Vedno jih najprej priviham in potem dam maskaro, ker če ne mi lomi trepalnice.
  Zame je tole super!
  5/5

Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.

Nina POP za 10. obletnico parfumske klasike

Nina praznuje svojo 10. obletnico! V preteklih letih je dišava Nina znamke Nina Ricci postala velika parfumska klasika in za obeleženje tega dogodka se je...

Pobeg v tropski raj

Preskoči na orodno vrstico