MAC – Mineralize Blush

Ars Cosmetica Forum COSMETOTEST CosmetoTest: Dekorativa Ličila za obraz MAC – Mineralize Blush

Ta tema vsebuje 2 odgovora, ima 2 glasova, in jo je nazadnje posodobil/a Profile photo of tigica tigica 6 let, 11 mesecev nazaj.

 • Avtor
  Prispevki
 • #4998
  Profile photo of tigica
  tigica
  Udeleženec

  #118239
  Profile photo of amisa
  amisa
  Član

  Blush je v lepi, crni plasticni embalazi, ki je enostavna za odpiranje in dobro prenasa transport.

  Imam ga v odtenku Moon River, sestavljen je iz dveh delov in sicer je ena polovica shimmrast blush roza barve s pridihom marelice, druga polovica pa je se bolj shimmrasta mesanica razlicnih barv, ki na kozi deluje kot highlighter z rahlim roza pridihom.

  Imam svetlo kozo z rumenim/olivnim podtonom in na moji kozi pride barva zelo dobro do izraza.

  Je izredno pigmentiran, zato ga za nanos potrebujemo res izredno malo. Nanasam ga s copicem za highlighter in blush, ponavadi z MACovim ali EDM, je zelo fino mlet zato je nanos neproblematicen in ne poudari dlacic.
  Ker je blush res izredno shimmrast je potrebno biti pri uporabi previden in natancen, saj se kaj rado zgodi da se drugace svetimo po celem obrazu.

  Obstojnost je dobra, vendar se po celodnevnem nosenju shimmer rad razsiri tudi tja, kjer ga nismo nanesli, kar zna biti motece, se posebno ce imate kozo, ki se sveti ze sama po sebi (jaz teh problemov nimam).

  Cena je okoli 25€ za 3.2g, kar je po mojem mnenju prevec, saj izdelek sam po sebi ni nic posebnega oz. se ne razlikuje kaj dosti od ostalih blushev, ki jih lahko dobimo kar obcutno ceneje, zato ga sama ne bom vec kupila (sicer pa dvomim, da ga bom ob moji zbirki blushev sploh kdaj porabila).

  Priporocam ce imate rade MAC in vam je vsec shimmer!

  #118240
  Profile photo of tigica
  tigica
  Udeleženec

  Ta blusher sem dobila kot darilo na natecaju.

  Je moj prvi MAC izdelek, tako da sem ga dodobra stestirala Imam ga v odtenku Hand-Finish kar je roznat odtenek z zlatim finishem. Ima veliko drobnih blescic, tako da podari dewy finish na moji kozi.

  Odtenek se tudi lepo poda moji svetli kozi z roznatimi podtoni. Izpade zelo naravno, toda ne smem ga porabiti prevec, saj je precej pigmentiran in hitro izpadem fake.

  Imam mesano kozo, s svetlecim T predelom (masti se mi). Blusher se mi ne zdi ravno zelo obstojen, ceprav mi zdrzi skoraj cel dan, toda na koncu so blescice tudi tam kamor jih nisem nanesla (nanasam ga na blush predel ter malo nad, ce ga uporabljam kot highlighter).

  Nanasam ga z Essence Blush brushem, kateri je izredno mehak. Tako lahko doziram nanasanje.

  Embalaza je lepa, crna s prosojnim pokrovckom. Mislim da lahko recem, da je tipicna MAC embalaza. Na zalost se mi taka embalaza ne zdi prevec prirocna, saj mi je plasticen pokrovcek (tisti okrogli del) odstopil, ko sem ga prenasala okoli. Na sreco, se ga je dalo ponovno zalepiti in sedaj bolj pazim, ko ga prenasam okoli.

  Izdelek sam ni primeren za fotografije, saj je blescicast in tak finish hitro izpade masten na slikah.

  Cena je nekje 20€ za blush kar se mi zdi zelo veliko. Sama ga ne bi vec kupila, saj se da dobiti enako dobre, ce ne ze boljse blushe za manj denarja.

  3/5 ker ceprav je MAC je povprecen.

Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.

Nina POP za 10. obletnico parfumske klasike

Nina praznuje svojo 10. obletnico! V preteklih letih je dišava Nina znamke Nina Ricci postala velika parfumska klasika in za obeleženje tega dogodka se je...

Pobeg v tropski raj

Preskoči na orodno vrstico