LUSH – T’eo

Ta tema vsebuje 1 odgovor, ima 1 glas, in jo je nazadnje posodobil/a Profile photo of tigica tigica 7 let nazaj.

Prikaz 2 prispevkov - od 1 do 2 (od skupno 2)
 • Avtor
  Prispevki
 • #4845
  Profile photo of tigica
  tigica
  Udeleženec

  #115518
  Profile photo of tigica
  tigica
  Udeleženec

  Sicer se vedno samo testiram deodorant, ampak bom kar napisala svojo izkusnjo.
  Moram povedati, da mi je vonj blazno vsec in se ga ne morem navohati. Ima vonj po citrusih, dokaj mocen, toda na kozi se ne pozna toliko.

  Na meni se tudi ne razvije v cuden vonj, ampak ostane krasno svez in disec. Cez cas sicer zvodeni in ni vec tako intenziven, toda kljub pretiranemu potenju (jah pozimi se potim v dolgih majicah, kaj cmo) ostanem sveza kar precej casa.

  Nanos je dokaj enostaven, mogoce malce neprakticen. Poskusila sem s tem, da sem ga enostavno prijela in podrgnila po kozi, toda ni ravno najbolj nezna zadeva, zato tega niti ne priporocam. Sedaj s prstom podrgnem po deodorantu in nanesem na kozo. Tako ni opcije, da bi si kaj naredila z njim.

  Deodorant nima antiperspirantskih lastnosti, torej ne preprecuje potenja. Se vedno se potim, toda ne smrdim.

  Po priblizno osmih urah potenja se zacne iznicevati, in prijeten vonj izgine. Sprva izgine samo prijeten vonj, in ostanem povsem brez vonja potem se pa pocasi zacne razvijat slab vonj. Torej po kaksnih fizicnih aktivnostih (sportanje ipd), bi bilo dobro se iti umit in ponovno nanesti deodorant.

  Moti me dejstvo, da ga je potrebno nanasati na povsem suho kozo, ker sicer rani kozo ter se na deodorantu pojavijo strdki v rumenkasti barvi. Zaradi tega deodorant ne deluje vec dovolj dobro. Na sreco se jih enostavno odstrani z ostrim predmetom.

  Deodorant je licen, z voskom na dnu. Ni mi povsem jasen namen voska, kajti pri meni se je zacel krusiti ze po par dnevih (deodorant nosim okoli v plocevinasti skatlici od LUSHa), kasneje se je vosek povsem odlepil.

  Torej deodorant se mi je zdel idealen, ker zdrzi vec kot katerikoli drugi deodorant imam, plus nima pretirane kolicine kemikalij (moje laicno razmisljanje).
  Uporabljala sem ga tudi po britju, in si mislila da kaj drugi govorijo, da jih pece ce mene ne.. Ampak fora je v temu, da sem si pazduhe vedno brila na suho.

  Potem pa sem en dan pobrila pazduhe s peno + vodo in takoj po tistemu si nanesla gor Teota.
  Me je zacelo tako pect, da sem mislila da mi bo kozo sezgalo. Na eni pazduhi ni bilo nic hujsega, na drugi pa imam se sedaj vse rdece!
  Sicer si nisem izprala dol deodoranta, ker je to moj edini deodorant trenutno..
  Drugace ne vem ce je kriv deodorant za moje mozoljcke pod pazduhami, ampak mislim da je to bolj kot ne zaradi britja (itak, ko se pa na suho brijem).

  Danes nisem imela problemov z deodorantom, ampak vem da po britju me ne vidi vec vsaj par ur!

  Sicer mi je deodorant blazno vsec zaradi obstojnosti ter vonja, toda ga sploh ne bi vec kupila. In tistim, ki jim packanje ni vsec, poleg tega imajo zelo obcutljivo kozo pod pazduhami ga odsvetujem.

  Porabila ga bom do konca, ampak se mi res ne sanja koliko casa bo to trajalo.. Eno leto?

  EDIT: Po tednu, dveh uporabe sem dobila rdece podpazduhe, suhe, ziritirane, in pekoce.
  Koza je postala blazno suha, se je zacela luscit in tam kjer je bilo prej rdece je sedaj RJAVO in izsuseno.
  Ne kupim vec in odsvetujem, raje kupite kaj drugega za tistih 7.51€.

  1/5

Prikaz 2 prispevkov - od 1 do 2 (od skupno 2)

Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.

Nina POP za 10. obletnico parfumske klasike

Nina praznuje svojo 10. obletnico! V preteklih letih je dišava Nina znamke Nina Ricci postala velika parfumska klasika in za obeleženje tega dogodka se je...

Pobeg v tropski raj

Preskoči na orodno vrstico