LUSH – Tea Tree Water tonik

Ars Cosmetica Forum COSMETOTEST CosmetoTest: Nega obraza Toniki LUSH – Tea Tree Water tonik

Ta tema vsebuje 4 odgovori, ima 5 glasov, in jo je nazadnje posodobil/a Profile photo of nikkitita nikkitita 6 let, 5 mesecev nazaj.

 • Avtor
  Prispevki
 • #4268
  Profile photo of Sasa
  Sasa
  Udeleženec


  vir

  Sestavine:
  Tea Tree Water (Melaleuca alternifolia), Grapefruit Water (Citrus grandis), Juniperberry Water (Juniperus communis), *Limonene, Perfume, Methylparaben
  * Occurs naturally in Essential Oils

  Opis od proizvajalca:
  Tonik z velikim deležem antibakterijskega čajevca, avstralskega drevesa, ki ga že stoletja uporabljaljo tamkajšnji domorodci za razkuževanje in čiščenje ran. Odličen je za mastno in problematično kožo, saj z razstopino osvežilne grenivke in antiseptičnih brinovih jagod s kože posrka odvečno maščobo, jo razstrupi, navlaži in pomiri. Zelo hitro se boste navezali nanj in v vaši kopalnici bo postal nepogrešljiv.

  #86553
  Profile photo of amisa
  amisa
  Član

  Tonik sem uporabljala nekaj let nazaj, ko sem se veliko zahajala v Lush in bila prava obsedenka :blush1:
  Cena tonika je 8,45€ za 250g in se mi zdi relativno poceni (glede na kolicino in dobre sestavine).
  Na moji mesani kozi se je obnesel dobro, morda mi je bil malenkost premalo vlazilen in bi ga bolj priporocala tistim, ki imajo mastno kozo ali kot tretma za problematicne predele.
  Ima kar mocan vonj (po cajevcu), ki pa je meni prijeten oz.me ne moti. Embalaza je izredno prakticna za doziranje (sprej), vsec mi je tudi da je iz materiala, ki ga lahko recikliramo.
  Tonik mi je trajal vsaj pol leta, uporabljala sem ga v kombinaciji scheller cistilnega gela in garnier fresh kreme in kombinacija se je dobro obnesla, morda je bilo vse skupaj malenkost premalo vlazilno, glede na to da imam kar izsuseno povrhnjico.
  Po uporabi tonika sem morala vedno obvezno nanesti se kremo (pri marsikaterem toniku je ne potrebujem) zato mislim, da za normalno in suho kozo ne bo primeren.

  Nasplosno dober tonik, ki ga priporocam vsem, ki imajo mesano do mastno kozo oz. probleme z mozoljcki/ogrci saj tonik deluje antisepticno, za suho kozo pa po mojem mnenju ne bo primeren.

  #86554
  Profile photo of Lyra
  Lyra
  Član

  Ta tonik sem uporabljala že kar nekaj časa nazaj. Kupila pa sem ga ob prvem obisku Lusha, saj sem nekje prebrala za njega dobre ocene.

  Tonik se mi je zdel zelo voden, vonj je bil prijeten, vendar zelo rahel, kot da ga je sama voda. Všeč mi je bilo da ni vseboval alkohola. Kože mi ni zategoval, ampak mi je prav tako ni najbolj navlažil niti nahranil. Mogoče sem opazila minimalno navlažitev, ampak res minimalno. Ker vsebuje čajevec, sem mislila da bo vsaj malo preprečeval mozolje, ampak te funkcije ni opravil.
  Vedla sem da lahko dobim mnogo boljši tonik, ampak ker je ta bil že kupljen sem pač malo vztrajala ;)
  Uporabila sem skoraj celo stekleničko, ki je zelo priročna na sprej. Sprejala sem direktno na obraz, ali pa na vatico.

  Cena obupno precenjena zato se nakup več ne bo zgodil. Priporočam le če se želite z njim malo osvežit v poletnih dnevih, ampak za to lahko dobite dosti cenejšo vodo =)

  #86555
  Profile photo of Nati
  Nati
  Udeleženec

  Tudi jaz sem tale tonik uporabljala nekaj let nazaj. Takrat sem bila blazno navdušena nad tem, da je v embalaži na sprej, saj je bil to takrat edini tonik, ki sem ga našla v taki embalaži (danes je to precej običajno, takrat pa ni bilo).

  Pri embalaži me je strašno motilo to, da več ko sem tonika porabila, bolj je embalažo držal nekak vakum…skratka prav grda se mi je zdela steklenička.

  Glede učinka – takrat se mi je zdelo super, da imam tonik s čajevcem, mi nima alkohola. Porabila sem celo flaško vendar pa nekako ni prišel nikoli več na vrsto. Zdi se mi, da se za ta denar dobijo precej boljši toniki v bolj uporabnih embalažah.

  Uporabljala sem ga predvsem po čisšenju z mlekom (mislim da sem uporabljala Alverde vrtnično mleko), da sem odstranila še zadnje sledi ličil. V tej vlogi se je dobro obnesel, kakega vlaženja kože ali antibakterijskega delovanja pa nisem zaznala.

  Skratka – povsem povprečen tonik, dobi se seveda veliko slabše in tudi boljše. Moja ocena je 3.

  #86556
  Profile photo of nikkitita
  nikkitita
  Član

  Tudi jaz sem ga uporabljala kaki 2-3 leta nazaj. Meni je super za mojo mešano kožo, če bi se potepala še kaj okrog lusha in bi ga rabila, bi ga še enkrat kupila. Sem bila pa pri njih še bolj navdušena nad enim drugim tonikom oz. sprayem za obras, ampak se ne spomnim imena….skratka, tisti bi dobil prednost pred tem tea treejem.

  Mogoče je meni bolj všeč, ker imam dobre izkušnje z vsem, kar vsebuje tea tree, zgleda, da ga moja koža dobro prenaša.

Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.

Nina POP za 10. obletnico parfumske klasike

Nina praznuje svojo 10. obletnico! V preteklih letih je dišava Nina znamke Nina Ricci postala velika parfumska klasika in za obeleženje tega dogodka se je...

Pobeg v tropski raj

Preskoči na orodno vrstico