LUSH – Soft coeur masažna ploščica

Ars Cosmetica Forum COSMETOTEST CosmetoTest: Nega telesa Mleka, kreme, olja in masla za telo LUSH – Soft coeur masažna ploščica

Ta tema vsebuje 2 odgovora, ima 3 glasovi, in jo je nazadnje posodobil/a Profile photo of amisa amisa 6 let, 11 mesecev nazaj.

 • Avtor
  Prispevki
 • #4974
  Profile photo of Nati
  Nati
  Udeleženec

  fotografijo in sestavine je prispevala Lyra

  #118133
  Profile photo of Lyra
  Lyra
  Član

  To je moja prva Lush masažna ploščica in vsekakor ne zadnja!
  Totalno me je navdušila =)

  Je zelo sladkega vonja po čokoladi in vaniliji, sama zaznam še nekaj citrusnega. Vonj se prav tako po uporabi na koži obrdži še kar nekaj časa.

  Za nanos jo je treba po koži malo podrgniti da se začne topiti. Uporabila sem jo po tuširanju. Kožo je zelo lepo nahranila in ni mi povzročila nobenih mozoljčkov.

  Je v obliki srčka in ima v sebi skrit košček čokolade, tako da na pogled izgleda zelo okusna :P

  Dobite jo v embalaži-papirnata vrečka, ki ni najbolj primerna za shranjevanje, zato jo imam jaz kar na majhnem krožničku v hladnem prostoru, saj bi se v toplejšem z lahkoto začela topiti.

  Cena ni velika-slabih 6evrov, je pa res da je ta ploščica v primerjavi z drugimi veliko manjša. Vseeno je vredna nakupa!

  Ocena:5/5

  #118134
  Profile photo of amisa
  amisa
  Član

  To masazno ploscico sem kupila ze dolgo casa nazaj predvsem zaradi omamnega vonja.

  Embalaze ni :roll: kar je izredno neprakticno oz. se moramo znajti sami. Jaz imam vse masazne ploscice shranjene v majhnih lesenih skatlicah (pozor, nikar je ne puscajte na toploti!), doziranje je dokaj nehigienicno (topi se ob stiku s kozo).

  Vonj je mocan, sladek, po cokoladi, vaniliji,… meni za zimske mesece izredno prijeten, prav spravi me v dobro voljo.

  Ploscica je izredno mastna in ob stiku s kozo se zacne topiti, jaz sem jo na svoji normalni kozi uporabljala za masazo, bi se pa verjetno na suhi kozi dobro obnesla tudi namesto masla za telo.
  Dokler sem jo uporabljala samo obcasno mi je kozo lepo nahranila (pusca madeze na oblacilih, ce ne pocakate, da se zares dobro vpije), je pa puscala malo mastnega filma, tudi ko se je vpila, ko sem jo uporabljala vsakodnevno pa mi je zacela povzrocati mozoljcke, zato sem z uporabo prenehala.

  Cena je okoli 6€, ob redni uporabi jo zmanjka kar hitro, ce pa jo uporabljate za obcasno masazo bo trajala kar nekaj casa in je vsekakor (ze zaradi vonja) vredna svoje cene.

  Tistim s suho kozo priporocam tudi kot zimsko nego, ostalim z normalno/mesano kozo pa zgolj kot obcasno razvajanje, ce pa imate slucajno po telesu kaksne mozoljcke bi se jaz uporabi raje izognila.

Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.

Nina POP za 10. obletnico parfumske klasike

Nina praznuje svojo 10. obletnico! V preteklih letih je dišava Nina znamke Nina Ricci postala velika parfumska klasika in za obeleženje tega dogodka se je...

Pobeg v tropski raj

Preskoči na orodno vrstico