LUSH – Baby Face

Ta tema vsebuje 2 odgovora, ima 2 glasova, in jo je nazadnje posodobil/a Profile photo of amisa amisa 6 let, 11 mesecev nazaj.

 • Avtor
  Prispevki
 • #4846
  Profile photo of tigica
  tigica
  Udeleženec


  Sestavine:
  Theobroma cacao, butyrospermum parkii, cocos nucifera, persea gratissima, citrus tangerina, narcissus jonquilla, gnaphalium uliginosum, limonene, linalool, parfume

  Opis izdelka:
  Odstranjevalec ličil na oljni osnovi v trdnem stanju.

  #115519
  Profile photo of tigica
  tigica
  Udeleženec

  Krasna zadeva!
  Ze nekaj dni ga uporabljam vsak dan za odstranjevanje MUa. Ponavadi sem imela probleme z iritiranimi ocmi, izsuseno kozo..
  Ampak po tem malem obrazku teh problemov sploh nimam.
  Sprva mi je bilo precej tezko ugotoviti kako si ocistiti obraz (ker nikjer ni nobenih navodil!).
  Z malo srfanja po spletu sem ugotovila nekaj trikov in sedaj ga uporabljam na dva nacina;
  1. S toplo vodo si zmocim obraz, pograbim cistilo in z njim namazem obraz. Potem to vse skupaj ‘vtrem’, se posebaj na ocesnem make upu, nato s toplo vodo vse skupaj izperem. S hladno vodo ne gre, ker ocitno se da izpirati samo s toplo vodo.
  2. Zmocim obraz z vodo, cistilo na hitro zmocim s toplo vodo in namazem na ocesni MU. Potem vato zmocim s toplo vodo in pobrisem dol.

  Res je, da na obrazu (pred izpiranjem) naredi vodoodporen sloj, ki se enostavno izpere s toplo vodo.

  Maskaro mi je lepo spravilo dol, puder tudi tako da nimam nobenih pripomb. Pa se lepo mi izgleda (ceprav tiste luknje mi izpadejo kakor, da bi nekomu bilo dolgcas hehe).

  Vonj je nezen, nikakor motec.

  Hranim jo v skatlici za prenasanje mil skupaj se s kosom drugega cistila, se mi zdi tako bolj prirocno.

  Cena je solidna (6€), ceprav se mi je sprva zdelo malce drago ampak sem kasneje ugotovila da tega se dooolgo, dooolgo ne bom porabila!

  5/5 ker mi je res vsec.

  #115520
  Profile photo of amisa
  amisa
  Član

  Imam mešano kožo z izsušeno povrhnjico, občutljivo na komedogene sestavine, zato ta izdelek že zaradi svojih sestavin ni ravno primeren zame. Kupila sem ga, ker sem želela nekaj za odstranjevanje MUpa okrog oci, vendar nakupa ne bi ponovila, ker mi je uporaba te ploščice veliko preveč zamudna, sam učinek pa me ne prepriča (enako recimo dosežem ob uporabi kateregakoli olja).

  Izdelek sem zato uporabila samo parkrat, potem pa je romal v druge roke. Ena izmed stvari ki so me motile je bil tudi masten obcutek po uporabi, ki pa ga na predelu okoli oci enostavno ne prenesem.

  Cena je mislim da nekje okrog 6€, kar po mojem mnenju ni veliko (glede na porabo), nakupa pa ne bom ponovila.

Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.

Nina POP za 10. obletnico parfumske klasike

Nina praznuje svojo 10. obletnico! V preteklih letih je dišava Nina znamke Nina Ricci postala velika parfumska klasika in za obeleženje tega dogodka se je...

Pobeg v tropski raj

Preskoči na orodno vrstico