L’OREAL – Volume Collagene

Ars Cosmetica Forum COSMETOTEST CosmetoTest: Dekorativa Ličila za oči L’OREAL – Volume Collagene

Ta tema vsebuje 1 odgovor, ima 1 glas, in jo je nazadnje posodobil/a Profile photo of chocolate88 chocolate88 6 let, 8 mesecev nazaj.

Prikaz 2 prispevkov - od 1 do 2 (od skupno 2)
 • Avtor
  Prispevki
 • #5248

  L’OREAL – Volume Collagene

  #126646

  Maskaro sm kupila, ko sm zasledila reklamo na TV z Evo Longorio. Ker padam na reklame, je bila maskara kmalu moja. Kupila sm jo v drogeriji TUŠ, ko je bil nek popust, ne spomnim se koliko sm odštela za njo; mislim da stane okoli 10 €.

  Krtačka je večja od navadnih krtačk, na začetku sm se morala nanjo precej navajat, saj je bila moja prva maskara z večjo krtačko. Nad to maskaro sm bila zelo razočarana, saj je trepalnice le malo odebelila in malo podaljšala – čisto nasprotje kot obljublja reklama, zato je nekaj časa sploh nism uporabljala.

  Po parih mescih sm jo znova uporabila pa je bil efekt končnega videza trepalnic malo boljši – trepalnice je malo bolj podaljšala in dodala malo volumna. Ponavadi jo uporabim takrat, ko se mi ne da ukvarjati s trepalnicami.

  3/5 – Totalno nasprotje od tega, kar naj bi ta maskara zmogla, Evica me je okol prnesla :lol1: Nakupa definitivno ne bom ponovila, saj za ta denar dobim boljšo maskaro.

Prikaz 2 prispevkov - od 1 do 2 (od skupno 2)

Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.

Nina POP za 10. obletnico parfumske klasike

Nina praznuje svojo 10. obletnico! V preteklih letih je dišava Nina znamke Nina Ricci postala velika parfumska klasika in za obeleženje tega dogodka se je...

Pobeg v tropski raj

Preskoči na orodno vrstico