L’OREAL – Studio Line Hot Glatt

Ars Cosmetica Forum COSMETOTEST CosmetoTest: Nega in oblikovanje las Oblikovanje las L’OREAL – Studio Line Hot Glatt

Ta tema vsebuje 6 odgovorov, ima 6 glasov, in jo je nazadnje posodobil/a Profile photo of chocolate88 chocolate88 6 let, 8 mesecev nazaj.

 • Avtor
  Prispevki
 • #4560
  Profile photo of KuKi
  KuKi
  Udeleženec

  Fotografijo je prispevala chocolate88 :flower2:

  #101109
  Profile photo of KuKi
  KuKi
  Udeleženec

  Tole kremo sem se odločila kupiti, ker si redno likam lase in sem potrebovala zaščito.
  Sama ga nanesem neposredno pred likanjem. Je bele barve in dokaj goste strukture. Las mi ne zlepi in obteži, kar je super.
  Likanje z njim je lažje, saj ukroti lase in jih naredi res lepo ravne, mehke in sijoče.
  Embalaža je praktična roza dozica, vonj ima dišeč, sladkoben.
  Poraba je odvisna sicer od dolžine las, ampak lahko rečem, da je minimalna, saj se kremice porabi zelo malo in bo trajala še dolgo časa :thumbsup:
  Cene se ne spomnim točno, mislim, da stane okoli 5 evrov (?), kar je malo glede na kvaliteto in majhno porabo.

  Če povzamem – super izdelek v vseh pogledih. Še ga bom kupila :)

  ocena: 5

  #101110
  Profile photo of darksome
  darksome
  Član

  Jaz sem se za ta izdelek odločila ker se ga je povsod na veliko hvalilo. Mene žal ni preveč navdušil. Po nanosu mi las ni kaj dodatno nahranil, sicer pa temu itak ni namenjen. Zmotilo pa me je to, da je moje lase nekako obtežil-zlepil, čeprav sem ga uporabila vedno zelo malo. Mogoče je težava pri meni, ker že nasplošno, težko uporabljam kakšen preparat-bognedaj gel ali lak za lase, ker mi je občutek na laseh grozen, tako da je tale čudežna stvarca romala kar v druge roke :wink1: Glede zaščite pa težko rečem, meni se je zdelo ravnanje skoraj enako kot brez, na videz pa so bili lasje skoraj enaki, se mi pa zdi da so se mi po približno dveh dneh(ko ponavadi dobim samo mastne in jih je treba oprati) začeli lasje nenormalno lepiti.

  Ocena 3/5.

  #101111
  Profile photo of Tassa
  Tassa
  Član

  Tale izdelek sem si nabavila, ker sem nujno rabila zaščito za lase, ker sem si precej pogosto likala lase.

  Nad izdelkom nisem preveč navdušena in ga skušam čim manj uporabljati. Moje lase zelo zmasti. Normalno si jih perem vsak drugi dan, če dam tole gor imam že prvi dan mastne, drugi dan pa se mi že lepijo skupaj. :verymad:
  Uporabljam ga še vedno, za posebne priložnosti, ko si lase zlikam.

  Vonj je prijeten, sladek.

  Embalaža je zelo priročna in se izdelek fajn dozira.

  Kupila sem ga v Muellerju in stane okrog 5€. Mislim, da je vreden tega denarja (če vam odgovarja), ker poraba je res minimalna.

  Splošna ocena:
  3/5 (morda je bolj primeren za suhe lase, ki rabijo nekaj več)

  #101112
  Profile photo of BusyBee
  BusyBee
  Član

  Ta izdelek kar dobro opravi svojo nalogo. Je fajne konsistence, porabi se ga malo, lasje pa so res bolj gladki. Mene je edino motilo, da mi je mastil tanke in že tako mastne lase … uporabljala pa sem ga pri fenanju (ne z likalnikom). Lase nekoliko zaščiti, drugih posebnosti pa nisem opazila.

  Kupila ga več ne bom, ker se zame žal ne obnese, priporočam pa vsem, ki imajo normalno goste lase in jih težko ukrotijo.

  Cena se mi ne zdi visoka, saj flaška kar dolgo zdrži.

  Ocena:3/5

  #101113
  Profile photo of amisa
  amisa
  Član

  Hot Glatt je stalnica v moji negi las, kadar uporabljam likalnik ali fen.

  Embalaza je plasticna, prakticna, pokrovcek omogoca enostavno in natancno doziranje, med transportom se ne odpira.

  Vonj je meni zelo vsec, sicer umeten, vendar tak sadno-sladkoben :blush1: lasje pa mi po njem disijo se kar nekaj casa po nanosu.

  Imam ravne, dolge, svetle, dokaj tanke lase, suhe konice, pri lasiscu pa se mi radi zmastijo.

  Je kremaste, nekje srednje goste konsistence.
  Za enkratno uporabo mi je zadostovala kolicina v nekje velikosti lesnika. Uporabljala sem ga na vlaznih laseh, pred fenanjem/likanjem.

  Laz mi ni obtezil, niti se mi niso kaj prej zmastili (ga pa nisem nanasala prav na lasisce), zdi se mi, da je lase lepo zascitil pred vrocino, umiri tudi strlenje las.

  Nad izdelkom sem nasplosno navdusena, saj dobro opravi svojo nalogo, ga pa ne smete nanasati v preveliki kolicini, ker potem lahko zmasti lase.

  Tocne cene se ne spomnim, mislim da je okoli 6€, kar je ob minimalni uporabi poceni, saj izdelek traja kar nekaj casa.

  Priporocam vsem, ki svoje lase ˝mucite˝ z vrocino :lashing:

  #101114

  Hot Glatt sm kupila v Müllerju, cena okoli 5€, ker svoje laske večkrat mučim z vročino. Imam dolge rahlo skodrane temne in goste lase, ki jih Hot Glatt ukroti in zaščiti.

  Hot Glatt je v roza plastični embalaži s pokrovčkom (mene vedno ta pokrovček spomni na detergente ala Pril itd. :lol1: ), ki omogoča praktično doziranje ter enostavno zapiranje po uporabi. Kremica je srednje gosta bele barve in prijetno diši, vonj pa ostane tudi na laseh vendar ne preživi likanja.

  Včasih kremo nanesem na mokre lase in jih nato do konca posušim s fenom, včasih pa tudi na suhe lase predno jih zlikam. Nanesem jo na konice in na ostalo dolžino, vendar lasišče ispustim, uporabim zelo malo izdelka (za lešnik).Tudi če si jih samo posušim, so moji lasje mehki in bolj ravni. Ko pa lase še zlikam, so še bolj mehki ter bolj ravni. Lasje so zravnani do naslednjega pranja, tudi v vlagi se mi ne skodrajo nazaj, kot se mi je to dogajalo prej. Dodatno mi las ne obteži niti ne zmasti.

  Cena je nizka, glede na to, da se ga uporabi zelo malo. Nakup bom definitivno ponovila, saj so lasje lepši in tudi manj poškodovani od vročine, vendar še vseeno mi likalnik povzroča cepljenje konic.

  5/5

Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.

Nina POP za 10. obletnico parfumske klasike

Nina praznuje svojo 10. obletnico! V preteklih letih je dišava Nina znamke Nina Ricci postala velika parfumska klasika in za obeleženje tega dogodka se je...

Pobeg v tropski raj

Preskoči na orodno vrstico