L’OREAL – Elseve Nutri-Gloss Light Spray

Ars Cosmetica Forum COSMETOTEST CosmetoTest: Nega in oblikovanje las Maske, olja in tretmaji za lase L’OREAL – Elseve Nutri-Gloss Light Spray

Ta tema vsebuje 2 odgovora, ima 2 glasova, in jo je nazadnje posodobil/a Profile photo of chocolate88 chocolate88 6 let, 2 mesecev nazaj.

 • Avtor
  Prispevki
 • #5346

  L’OREAL – Elseve Nutri-Gloss Light Spray

  #129924
  Profile photo of Fleur
  Fleur
  Član

  Sprej sem dobila od kolegice, ki ji ni odgovarjal, tako da cene ne vem. Embalaža je klasična – plastična steklenička s pršilom, brez potisnega plina.

  Sam sprej je zelo lahek, las mi ne obteži. Vonj je prijeten, nekako nežno sladkasto saden. Lasem res podari malo več leska, kar je vidno sploh na soncu. Ko ga uporabim, sem vedno pohvaljena, kako imam lepe lase :)

  Moti pa me, da se mi lasje hitreje zmastijo, če ga nanesem. To sicer ni zelo izrazito, ampak pač malo prej si moram ponovno umiti lase.

  Nakup bom verjetno še ponovila.
  Ocena 4/5

  #129925

  Celo linijo sem uporabljala že nekaj časa nazaj, pa ne vem zakaj sem jo nehala, ker je zelo odgovarjala mojim lasem.

  Cena spreja mislim, da je okoli 4€, embalaža je plastična steklenička s pršilom. Sprej sem uporabljala ponavadi preden sem si lase posušila ali pa pošpricala suhe lase. Ta sprej je brezbarven, zelo lepo diši. Lasem doda lesk in se mi zdi da jih dodatno zmehča, ker jih potem lažje razčešem.

  Imam ga že dolgo, zadnje čase sem ga malo zanemarila, tako da kar traja, saj ga ob uporabi ne nanesem preveč.

  5/5

Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.

Nina POP za 10. obletnico parfumske klasike

Nina praznuje svojo 10. obletnico! V preteklih letih je dišava Nina znamke Nina Ricci postala velika parfumska klasika in za obeleženje tega dogodka se je...

Pobeg v tropski raj

Preskoči na orodno vrstico