L’OREAL – Double Extension Beauty Tubes

Ars Cosmetica Forum COSMETOTEST CosmetoTest: Dekorativa Ličila za oči L’OREAL – Double Extension Beauty Tubes

Ta tema vsebuje 2 odgovora, ima 2 glasova, in jo je nazadnje posodobil/a Profile photo of Nati Nati 6 let, 2 mesecev nazaj.

 • Avtor
  Prispevki
 • #5300

  L’OREAL – Double Extension Beauty Tubes

  #129771

  To maskaro sem kupila v DM, ko mi je zmanjkalo vodoodporne Double Extension, s katero sm bila zeloooo zadovoljna. Ta je z novo formulo, ki naj bi jo bilo lažje odstranjevati kar s toplo vodo in zgleda tako, kot bi namazano trepalnico olupil. :lol1: Embalaža je rdeče bela in ima dve tubi – primer in barvo. Mislim, da sm zanjo odštela okoli 12€. :mistake:

  Meni to odstranjevanje ne odgovarja, saj se drobceni delčki porazgubijo po celem obrazu, pa tudi v oko jih dobim in me potem žuli. Prisegam na klasično odstranjevanje maskar.

  Ker je dvojna, je treba zelo paziti, da ko nanesemo črno z njo popolnoma prekrijemo primer. Maskara trepalnice podaljša, doda malo volumna. Ni ravno nek presežek, zato sem jo podarila mamici.

  3/5 – Ni mi všeč njen način odstranjevanja niti končni izgled trepalnic.

  #129772
  Profile photo of Nati
  Nati
  Udeleženec

  Tole je gotovo največja polomija od maskar, kar sem jih kdaj doživela :scared:

  Maskaro sem si kupila že verjetno več kot 2 leti nazaj, mislim da takoj ko je prišla na tržišče. Zanimiv se mi je zdel tako princip dvojne maskare kot odstranjevanje brez čistil, samo s toplo vodo. Ob uporabi se je oboje izkazalo za katastrofo!

  – dvojne maskare me spravljajo ob živce, ker če že nanesem belo z natančnostjo, potem bom s črno gotovo vse trepalnice zlepila skupaj, poleg tega pa vedno kje ostane kak bel del, ki ga s črno pozabim pobarvat, poleg tega mi princip dvojnih maskar sploh ni logičen

  – učinek je bil še kar ok, če sem dala res vse od sebe, sicer so bile trepalnice zlepljene

  – glede odstranjevanja: BOLEČE! Maskara z odstranjevalci ne gre lepo dol, samo trepalnice se ŠE BOLJ zlepijo, s toplo vodo pa….dejansko se trepalnice slečejo in po obrazu padajo take tubice, pri tem pa je skoraj nemogoče, da te tubice ne bi zašle tudi v oko, kar je grozno boleče in pekoče.

  Kmalu je romala v prijateljičine roke, ki so ji L’Orealove maskare bolj pri srcu. Mene ni še nobena navdušila oz. še vsaka me je razočarala (razen Telescopic je ok)

  ocena 1/5

Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.

Nina POP za 10. obletnico parfumske klasike

Nina praznuje svojo 10. obletnico! V preteklih letih je dišava Nina znamke Nina Ricci postala velika parfumska klasika in za obeleženje tega dogodka se je...

Pobeg v tropski raj

Preskoči na orodno vrstico