L’OCCITANE – Zaščitni fluid za obraz SPF 30 BURITI DO PARÁ

Ars Cosmetica Forum COSMETOTEST CosmetoTest: Kozmetika za in po sončenju Kozmetika z UV filtri za obraz L’OCCITANE – Zaščitni fluid za obraz SPF 30 BURITI DO PARÁ

Ta tema vsebuje 1 odgovor, ima 2 glasova, in jo je nazadnje posodobil/a Profile photo of luncaa luncaa 5 let, 10 mesecev nazaj.

Prikaz 2 prispevkov - od 1 do 2 (od skupno 2)
 • Avtor
  Prispevki
 • #4535
  Profile photo of Nati
  Nati
  Udeleženec

  FLUID Z VISOKIM ZAŠČITNIM FAKTORJEM / VODOODPOREN / BREZ KEMIČNIH SONČNIH FILTROV

  Zaščita pred soncem, ki vas lahko spremlja povsod!

  Zaščitni fluid v priročni potovalni embalaži zagotavlja visoko zaščito najbolj izpostavljenih predelov kože – obraza in področja okrog oči. Lahka, žametna mat tekstura je idealna za uporabo v mestu ali za izlete v naravo. Fluid vsebuje organsko rastlinsko olje iz plodov palme Buriti, z neverjetno koncentracijo beta-karotena, ki deluje antioksidativno. Mineralno sredstvo za zaščito pred soncem, brez kemičnih filtrov, zagotavlja zaščito pred sevanjem širokega UVA/UVB spektra.


  vir besedila in slike

  #99322
  Profile photo of luncaa
  luncaa
  Udeleženec

  Tale fluid sem uporabljala seveda poleti. Je goste konsistence in se ne razmaže tako enostavno, ampak me to ni motilo. Par deset minut imaš na koži tudi malo filma, a potem se ta razgubi. Zaščita je bila v redu, saj me ni opeklo, čeprav imam kožo svetlo, lase pa oranžne, ampak nimam kože tipičnega rdečelasca. Nanos sem ponavljala na kakšne 2uri, ko ni bilo največje nevarnosti opeklin in vsakič ko sem prišla iz vode ali pa se mi je zdelo, da je pretekla že ena ura, ko je bilo sonce najvišje. Uporabljala sem ga tako v Egiptu kot na Hrvaškem in se je res izkazal kot vreden svojega denarja, čeprav se meni cena hzdi še vedno previsoka. Kožo je tudi dobro navlažil, tako da se mi ni zdela pretirano utrujena ali izsušena zaradi sonca, morja itd. Uporabljala sem ga kakšen mesec res intenzivno in ga tudi porabila. Mislim, da je bila cena več kot 20€, nisem pa prepričana.
  Ocena 4/5, zaradi visoke cene.

Prikaz 2 prispevkov - od 1 do 2 (od skupno 2)

Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.

Nina POP za 10. obletnico parfumske klasike

Nina praznuje svojo 10. obletnico! V preteklih letih je dišava Nina znamke Nina Ricci postala velika parfumska klasika in za obeleženje tega dogodka se je...

Pobeg v tropski raj

Preskoči na orodno vrstico