L’OCCITANE – Luminous Body Cream with Olive Tree extracts

Ars Cosmetica Forum COSMETOTEST CosmetoTest: Nega telesa Mleka, kreme, olja in masla za telo L’OCCITANE – Luminous Body Cream with Olive Tree extracts

Ta tema vsebuje 2 odgovora, ima 2 glasova, in jo je nazadnje posodobil/a Profile photo of amisa amisa 6 let, 11 mesecev nazaj.

 • Avtor
  Prispevki
 • #4858
  Profile photo of tigica
  tigica
  Udeleženec


  Opis izdelka:
  Hranilna in razkosna lepotilna krema za telo, obogatena z oljcnim maslom in organskim izvleckom oljcnih listov, kozo vlazi, nahrani, mehca ter obda v nezno lesketajoco tancico.
  Koza je prefinjeno odisavljena in lahno lesketajoca.

  #115604
  Profile photo of tigica
  tigica
  Udeleženec

  To kremico sem dobila lani za rojstni dan. Sem mislila, da ji je rok ze potekel ko sem ugotovila da ima dejansko 24M rok trajanja.

  Sama krema krasno disi ter ima veliko drobnih blescic. Blescice na kozi ostanejo nekaj casa, ampak se hitro in enostavno sperejo in porazgubijo okoli.
  Sama konsistenca je kremasta, gladka. Res se lepo maze.

  Na zalost ni pretirano vlazilna, ampak to ji oprostim ker se tako lepo sveti in disi. Ce se pravilno spomnem je njena cena nekje okoli 30€ kar je obcutno prevec za taksno kremico.

  Koza po njeni uporabi je mehka in voljna, toda kaksen trenutek kasneje pusti obcutek izsusenosti na rokah (suha koza) na telesu pa je cisto solidna (normalna koza).

  Nakupa ne bom ponovila (sama sem jo izbrala za bday), ker nikakor ne spada v rang naravnih kremic, ter tudi zato ker se da dobiti veliko boljse kreme za to ceno.

  4/5 (zaradi blescic, enostavne mazljivosti minus pa zaradi cene)

  #115605
  Profile photo of amisa
  amisa
  Član

  Kremo sem sprobala v obliki testerjev, testerji so pakirani v vreckice, za nanos po celotnem telesu sem potrebovala dve vrecki.

  Velika embalaza mi ne zgleda najbolj prakticna za doziranje, saj je potrebno kremo zajemati s prsti, kar je nehigienicno.

  Krema lepo disi, vonj je sicer umeten in dokaj mocan, vendar na kozi ne ostane dolgo casa.

  Krema NI hranilna, zato za suho kozo ne bo, na moji normalni pa se je dokaj solidno obnesla. Vsebuje ogromno mikro blescic, zaradi katerih se koza resnicno lepo lesketa (vendar se seveda prenasajo na oblacila), kozo mi ni kaj pretirano navlazila, prav tako mi je puscala neprijeten film (glede tega sem kar obcutljiva), zato se nisem odlocila za nakup.

  Glede na ceno, ki je mislim da okoli 25€ in glede na sestavine ter ucinek je ne bom kupila in je niti ne priporocam, saj dejansko dobro opravijo funkcijo zgolj blescice, vendar ce si zelite kremo za telo z blescicami in vam vlazenje in hranjenje koze nista pomembna, lahko dobite precej cenejso kremo, ki bo prav tako opravila svojo nalogo.

Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.

Nina POP za 10. obletnico parfumske klasike

Nina praznuje svojo 10. obletnico! V preteklih letih je dišava Nina znamke Nina Ricci postala velika parfumska klasika in za obeleženje tega dogodka se je...

Pobeg v tropski raj

Preskoči na orodno vrstico