LIP SMACKER – Strawberry

Ars Cosmetica Forum COSMETOTEST CosmetoTest: Nega obraza Nega ustnic LIP SMACKER – Strawberry

Ta tema vsebuje 1 odgovor, ima 1 glas, in jo je nazadnje posodobil/a Profile photo of tigica tigica 6 let, 10 mesecev nazaj.

Prikaz 2 prispevkov - od 1 do 2 (od skupno 2)
 • Avtor
  Prispevki
 • #5087
  Profile photo of tigica
  tigica
  Udeleženec

  #119824
  Profile photo of tigica
  tigica
  Udeleženec

  Izdelek sem dobila v dar.

  Embalaza je prirocna, s spodnjim delom na navoj da se lazje dozira porabo izdelka. Je zelo primerna za transport.

  Sam vonj je zelo jagodno bombonckast, kar mi ne odgovarja povsem saj mi sladke vonjave naredijo po nekaj casa slabo. Sicer me ne moti, ker je tudi okus bolj sladek.
  V embalazi je rdec, na ustnicah pa neobarvan.

  Maze se lepo, toda traja nekaj casa da se vpije. Sama imam suhe ustnice, tako da potrebujem neprestano zascito sicer dobim obcutek izsusenih ustnic. Same ustnice so redkokdaj razpokane.
  Ustnice mi lepo navlazi, toda pusti mi nekoliko tezji obcutek na ustnicah. Se vedno so moje ustnice zascitene proti mrazu vsaj eno uro. Prehranjevanja je prezivi najbolje, toda to me ne moti.

  Obstojnost je dobra, primerljiva z Balm Balm balzamom za ustnice. Vsec mi je, ker mi ni potrebno nanesti izdelka takoj cez pol ure (pri nekaterih balzamih je obcutek navlazenosti le zacasen). Ustnice mi tudi nekoliko nahrani.

  Cena je ugodna, nekaj cez 1€ v Mullerju.

  Priporocam!
  5/5

  Edit: Po vsakdanji rabi mi ga je uspelo porabiti v manj kot dveh tednih. Moj osebni rekord! Ampak priznam, da sem ga uporabljala kot vazelin in mazala z njim se okoli noska, ko sem imela razdrazenega zaradi robckov.

Prikaz 2 prispevkov - od 1 do 2 (od skupno 2)

Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.

Nina POP za 10. obletnico parfumske klasike

Nina praznuje svojo 10. obletnico! V preteklih letih je dišava Nina znamke Nina Ricci postala velika parfumska klasika in za obeleženje tega dogodka se je...

Pobeg v tropski raj

Preskoči na orodno vrstico