LILY LOLO – Flawless Foundation

Ars Cosmetica Forum COSMETOTEST CosmetoTest: Dekorativa Ličila za obraz LILY LOLO – Flawless Foundation

Ta tema vsebuje 0 odgovorov, ima 1 glas, in jo je nazadnje posodobil/a Profile photo of Amelie Amelie 3 let, 5 mesecev nazaj.

Prikaz 1 prispevka (od skupno 1)
 • Avtor
  Prispevki
 • #6923
  Profile photo of Amelie
  Amelie
  Član

  Embalaža je elegantna in lepa, prozorna, okrogla posodica z belim pokrovom in napisom, ki je primerna tudi za samo nanašanje. Količina 10g po mojem mnenju zadostuje za celo leto, sploh če izdelka ne uporabljate vsakodnevno.

  Tekstura izdelka je izjemno droben in fino mlet prah, ki je na otip svilen in popolnoma gladek. Pri mineralnih podlagah je pri nanosu potrebno nekaj eksperimentiranja in vaje, da se osvoji primeren način nanašanja. Ko bo to po nekaj poskusih za vami, se zelo verjetno ne boste želele vrniti nazaj h tekočim pudrom. Odvisno je od vašega tipa kože in osebnih preferenc kaj boste izbrale za podlago, vendar bi odsvetovala zelo mastne kreme ali vse, kar pušča film na koži.

  Jaz nanesem mineralno podlago hitreje kot tekočo. Prekrivnost Lily Lolo podlage je odlična, in to je tudi ena izmed stvari, ki me je najbolj navdušila. Finiš je bolj kot ne mat, oz. je odvisen od zaključnega pudra, ki (če) ga izberete. Sama uporabljam podlago v odtenku china doll in pa zaključni puder flawless silk. Kombinacij je zelo veliko, odtenkov je ogromno, tako da sem prepričana, da bo vsaka brez težav našla vsaj enega zase. Obstojnost je zelo dobra. Meni zdrži ves čas, ko sem v službi, včasih je na t coni potrebno dodatno vmesno matiranje, odvisno kako mastno kožo imate. Podlaga ne izginja z obraza, prekrivnost je res dolgotrajna in zanesljiva. Vodoodpornosti še nisem imela priložnosti preveriti.

  Kje in koliko? 14,89 € v spletni trgovini Ecco Verde.

Prikaz 1 prispevka (od skupno 1)

Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.

Nina POP za 10. obletnico parfumske klasike

Nina praznuje svojo 10. obletnico! V preteklih letih je dišava Nina znamke Nina Ricci postala velika parfumska klasika in za obeleženje tega dogodka se je...

Pobeg v tropski raj

Preskoči na orodno vrstico