LANCOME – Juicy wear duo

Ars Cosmetica Forum COSMETOTEST CosmetoTest: Dekorativa Ličila za ustnice LANCOME – Juicy wear duo

Ta tema vsebuje 1 odgovor, ima 1 glas, in jo je nazadnje posodobil/a Profile photo of amisa amisa 6 let, 11 mesecev nazaj.

Prikaz 2 prispevkov - od 1 do 2 (od skupno 2)
 • Avtor
  Prispevki
 • #5151
  Profile photo of amisa
  amisa
  Član

  vir

  #120417
  Profile photo of amisa
  amisa
  Član

  V kartonasti skatlici se skrivata dva izdelka in sicer:
  – zelo pigmentirana sminka (2.16g)
  – top coat gloss (9.4g)

  Sminka je v kovinski, izredno estetski tubi z Lancome logotipom, pokrovcek izredno dobro tesni in je primerna za transport. Glos je v klasicni plasticni tubi, s pokrovckom na navoj, dozira se ga s pomocjo plasticnega, postrani prirezanega vrha (kot ga imajo nekateri balzami za ustnice), kar ni najbolj prakticno, se pa vseeno lepo dozira.

  Imam komplet v odtenku 170 peachy temptation. Sminka je v barvi korale s pridihom rdece, izredno lepa barva, ki odgovarja mojemu odtenku polti. Sminka je zelo pigmentirana, na ustnicah se lepo razmaze, cez rob se ne izliva, niti se ne nabira v kotickih, kljub temu da ponavadi lip linerja ne uporabljam. Ustnicam da satenast videz, je brez blescic in brez shimmra.

  Glos je prozoren, z mini zlatimi blescicami, na ustnicah se lepo razmaze, ni lepjiv in ustnicam podari lep sijaj.

  Uporabljam ju tako, da najprej nanesem sminko, pocakam kaksno minuto da se ˝vsede˝ v ustnice, nato pa nanesem se glos. Glos sminko naredi sijoco, izgled je podoben kot pri kaksnem izredno pigmentiranem glosu oz. tekoci sminki.

  Na zgoraj opisan nacin je obstojnost sminke skorajda neverjetna, ce se namazem zjutraj se popoldne na ustnicah barve se vedno dobro pozna, glos pa je za res lep izgled potrebno nanasati vsakih par ur (priblizno na 2-3ure).

  Ustnic ne izsusita, nista pa zelo vlazilna ali hranilna, tako da tistim s suhimi ustnicami priporocam pod sminko se kaksen dober balzam.

  Cena je okoli 30€, kar je sicer kar precej, vendar glede na dobro obstojnost in barvo, ki mi res ustreza, bom nakup zagotovo ponovila, ko mi zmanjka.

  Priporocam!

Prikaz 2 prispevkov - od 1 do 2 (od skupno 2)

Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.

Nina POP za 10. obletnico parfumske klasike

Nina praznuje svojo 10. obletnico! V preteklih letih je dišava Nina znamke Nina Ricci postala velika parfumska klasika in za obeleženje tega dogodka se je...

Pobeg v tropski raj

Preskoči na orodno vrstico