LANCOME – Color Fever Gloss

Ars Cosmetica Forum COSMETOTEST CosmetoTest: Dekorativa Ličila za ustnice LANCOME – Color Fever Gloss

Ta tema vsebuje 3 odgovori, ima 3 glasovi, in jo je nazadnje posodobil/a Profile photo of ena ena 6 let, 5 mesecev nazaj.

 • Avtor
  Prispevki
 • #4989
  Profile photo of tigica
  tigica
  Udeleženec

  LANCOME – Color Fever Gloss

  #118218
  Profile photo of tigica
  tigica
  Udeleženec

  Ta gloss sem dobila od dragega, ko sem imela obsesijo s temnimi ustnicami.

  Gloss je izjemno pigmentiran, tako da je potrebno biti pazljiv pri nanosu.
  V glosu se nahaja krasen aplikator, v obliki solzice ki olajsa nanos.

  Glos je zelo obstojen, toda sama ga precej hitro pojem dol, tako da moram sam nanos popravljat.

  S slabim nanosom se vidijo sledi na zobeh (kakor pri sminkah), kar dejansko pokaze kako je gloss pigmentiran!

  Cena je primerna za Lancome nekje okoli 17€.
  Cena se mi zdi pretirana, ceprav je glos super pigmentiran.

  Nakup bi ponovila samo v primeru, da bi potrebovala tako zelo pigmentiran gloss.

  4/5 (zaradi cene).

  #118219
  Profile photo of amisa
  amisa
  Član

  Gloss je pakiran v cudoviti embalazi, ki je meni ena izmed lepsih (kar se tice glossov).
  Ima aplikator srckaste oblike (gobica), ki omogoca lep in dokaj natancen nanos, pokrovcek dobro tesni in lepo prenasa transport.

  Vonj je umeten vendar dokaj nezen, na ustnicah kmalu izgine.

  Imam ga v rozastem odtenku, ki je poln blescic (tako kot vecina iz te linije), ki pa na ustnicah niso motece. Na voljo je kar nekaj odtenkov, vecina je dokaj nevtralnih, se pa najde tudi par mocnejsih.

  Je srednje goste konsistence, razmaze se lepo, srednje lepjiv (ni pretirano ˝tezek˝ vendar vseeno lepjiv), obstojen je nekje do 2uri, potem je treba nanos ponoviti, slabo prenasa pitje/uzivanje hrane/kajenje, saj ob tem z ustnic kmalu izgine oz. se odtisne na kozarec, pribor.
  Moj odtenek ni zelo pigmentiran, prav tako ne ostali svetlejsih barv (kar sem jih sprobala), bolj pigmentirani so temnejsi odtenki vendar vseeno ne gre za tekoce sminke, tako da so primerni tudi za tiste, ki ste barvno se bolj sramezljive.

  Ustnice lepo navlazi, zasciti, ne poudari izsusenih ustnic (sama nimam ravno zelo suhih, vseeno pa mi doloceni glosi poudarijo izsusene predele), nahrani jih ne.

  Dobro se obnese v kombinaciji s katerokoli sminko, ustnice naredi sijoce, ustvari ˝wet look˝ in rahlo podaljsa obstojnost sminke.

  Z glossom sem nasplosno zadovoljna, ni pa eden izmed mojih najljubsih glosov, saj podoben ucinek dosezem z marsikaterim cenejsim.

  Zanj sem placala 20€ v tujini, pri nas je cena verjetno podobna, vsekakor pa po mojem mnenju previsoka, glede na ucinek in obstojnost.

  #118220
  Profile photo of ena
  ena
  Član

  Tole je pa moj najljubši gloss, uporabljam ga že od leta 2000 in upam si trditi, da bo tole zvestoba do groba, če ga le ne bodo ukinili prej :lol1: . Včasih se je imenoval Star gloss, potem so linijo prenovili v Color Fever, na srečo pa so moj odtenek obdržali, ker je najbolj prodajan. Uporabljam odtenek Dangerousli pink 321. Prekrasno paše na moje ustnice, na njihovo naravno barvo (dokaj bleda) ter prekrasno se zlije s poltjo ter barvo las. Mnogo navdušenja sem požela z njim in vprašanj, kateri gloss imam. Odtenek je roza z dodatkom bleščic, ampak teh je ravno prav in ustvarijo bolj polne ustnice, so zelo drobne, pravzaprav nevidne, tako da ni bojazni, da bi me kdo zamenjal z novoletno jelko :lol1: .
  Čez aplikator nimam pripomb, pridružujem se pohvalam predhodnicam. Nanos je pri mojem odtenku zelo preprost. Ob enem nanosu podari nežen rožnat wet look, ob dveh ali večih pa bolj pigmentiran videz. Ne uhaja čez rob ustnic, obstojen pa resnično ni. Za korekcije sploh ne potrebujem ogledala, ampak potegnem z njim po ustnicah kar na pamet.
  Cena je kar zasoljena in že 10 let neuspešno iščem cenejši nadomestek. Podoben oziroma celo enak barvni odtenek bi se še dalo dobiti, toda prav nobeden ne vsebuje poleg tega tako fantastično nevidnih bleščic, ki naredijo tak efekt na ustnicah. Vsi imajo bodisi preveč srebrne, preveč zlate, preveč velike in robustne…
  Pa še ena prednost tega glossa- ko “izhlapi”, ne ostane za njim nobenih belih sledi, belih črt na ustnicah, kot se to rado dogaja pri drugih glosih. Tudi lepljiv ni.
  Dodala bi še to, da je tale ocena vendarle plod primerjav z drugimi istovrstnimi artikli, saj imam v uporabi vedno še nekaj glossov, ki jih kupujem po trenutnem navdihu in jih stalno menjam, tale pa ostaja stalni.

Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.

Nina POP za 10. obletnico parfumske klasike

Nina praznuje svojo 10. obletnico! V preteklih letih je dišava Nina znamke Nina Ricci postala velika parfumska klasika in za obeleženje tega dogodka se je...

Pobeg v tropski raj

Preskoči na orodno vrstico