Laki in odpadki

Ars Cosmetica Forum DEKORATIVA LAKI ZA NOHTE Laki in odpadki

Ta tema vsebuje 3 odgovori, ima 3 glasovi, in jo je nazadnje posodobil/a Profile photo of majams majams 7 let, 4 mesecev nazaj.

 • Avtor
  Prispevki
 • #4678
  Profile photo of majams
  majams
  Član

  Ker ste na tem forumu same super punce in ker sem že večkrat v nekaterih postih prebrala, da lake, ki jih ne uporabljate več, vržete med navadne gospodinjske odpadke, bi vas rada spomnila, da laki za nohte vsebujejo nevarne snovi in zato sodijo med nevarne odpadke.

  vir:http://www.jh-lj.si/index.php?p=7&k=1303

  Isto velja za vso neporabljeno kozmetiko. V vednost, če bo katera ekološko osveščena :thumbsup:

  #107610
  Profile photo of Maestra
  Maestra
  Član

  Super tema!

  #107611
  Profile photo of Morena
  Morena
  Udeleženec

  Evo, ravno to sem jaz enkrat spraševala… kakor razumem jih je treba dat med odpadne barve? No ja, moji trenutno še čakajo na odmet, se mi ne da do zbirnega centra voziti :roll:

  #107612
  Profile photo of majams
  majams
  Član

  Jap, med barve, neuporabljeno kozmetiko, zdravila s pretečenim rokom in še kaj :yes: Drugače mislim, da je tako, da v vsakem mestu vsaj 2x na leto zbirajo nevarne odpadke, kar je super, če ti zbirni center ni najbližje :wink1: Pri nas je ponavadi tako, da spomladi in jeseni, kakšen teden po tem, ko je kosovni odvoz odpadkov sledi tudi zbiranje nevarnih odpadkov.

Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.

Nina POP za 10. obletnico parfumske klasike

Nina praznuje svojo 10. obletnico! V preteklih letih je dišava Nina znamke Nina Ricci postala velika parfumska klasika in za obeleženje tega dogodka se je...

Pobeg v tropski raj

Preskoči na orodno vrstico