KREME DOKTORS SKIN ZA PODOČNJAKE IN ZA MIMIČNE GUB

Ars Cosmetica Forum NEGA IN ZAŠČITA NEGA OBRAZA KREME DOKTORS SKIN ZA PODOČNJAKE IN ZA MIMIČNE GUB

Ta tema vsebuje 2 odgovora, ima 3 glasovi, in jo je nazadnje posodobil/a Profile photo of Nina Nina 7 let, 3 mesecev nazaj.

 • Avtor
  Prispevki
 • #4726
  Profile photo of trojica
  trojica
  Član

  Pred kratkim sem bila v lekarni. Tam so delali nakako reklamo oz.promocijo in seveda so me prepričali, če ne bom zadovoljna z kremami zgoraj navedenimi, da jih lahko vrnem nazaj v lekarno in dobim denar nazaj. Za obe kremi sem dala skupaj skoraj 110 eur.
  Ni malo. Reklama pa tako velika.
  Kremo sem si okrog oči tako kot so mi rekli, da naj naredim uporabila zvečer in zjutraj dvakrat. Kaj se je zgodilo? Dobila sem še večje podočnjake in otekle vrečice pri svojih 30 letih. Prej tako hudo oz. bilo je samo malo. Ampak prevetivno sem pač hotela to narediti.
  Naivnost. Kreme ne bom več uporabljala, v kratkem bom jo nesla nazaj v lekarno v MARIBOR, ker preprosto ne vem kaj si naj počnem z njo, prav tako tudi za obraz in mimiče gube na čelu. Skratka, ne verjamem več v to. Sama reklama, efekta pa nobenega oz. efiekt je ta, da je še vse skupaj slabše. Tudi Chanel kreme za okoli oči so katastrofa, vsaj zame, še sreča, da dobiš kak tester, tako meni kot prijateljici so se dobesedno res naredili še večji podočnjaki, kot bi ne spala ne vem kako dolgo ne.
  Skratka hvala lepa.
  A ima katera kakšne boljše rezultate? Glede na to, da pravijo eni kako so dobre, to rečejo v lekarni tisti ki promovirajo firmo.
  lep pozdrav vsem

  #109941
  Profile photo of Kristina
  Kristina
  Udeleženec

  Jaz dobim izpuščaje ob omembi firme Skin Doctors :sick: . S “pomočjo” kreme proti gubam (točnega imena se ne spomnim več) sem si pridelala dermatitis, katerega ena pikica ostanka je vidna še danes, pa je od tega že več kot pol leta. Sicer sem bila tako neumna, da kreme nisem vrnila, ker sem jo porabila že dobro polovico, ko so se mi začeli pojavljati izpuščaji ob levem očesu, kasneje pa še med obrvmi. Dermatitis sem potem zdravila z dvema antibiotičnima maziloma, pa ni nič pomagalo. tako da hvalabogu za ARS in Sophyto, da se mi je stanje skoraj čisto popravilo.
  Skratka – en velik nateg, tale Skin Doctors :verymad: .

  #109942
  Profile photo of Nina
  Nina
  Upravitelj

  V bistvu bom s tem na nek način malo popljuvala v svojo skledo….vseeno prav, da povem..da zelo malo farmacevtov pozna kozmetične izdelke dovolj dobro, da bi lahko dali svoje neodvisno mnenje o določenem izdelku.
  Moje mnenje je, da je v lekarnah preveč znamk, ki si ne zaslužijo mesta na poličkah…za presojo kvalitete izdelkov bi bil potreben poglobljen pregled sestavin in ostalih specifikacij določene linije – pa tega ne naredijo..ker ni časa..ker je lažje verjeti vse, kar reče promotor..ker je za to delo ponavadi zadolžen farmacevtski tehnik, ki o sestavinah običajno ne ve skoraj nič…ker se mesto na poličkah v lekarni izbori z denarjem oz. zastonj izdelki….
  Pa sem sama kot lastnik spletne strani velikokrat v zelo podobnem položaju – ko se nekateri predstavniki določenih znamk do mene obnašajo slabo in mi ni všeč njihov način promocije..nekateri pa so nad nivojem, ki bi ga od zastopnikov sploh pričakoval – in se moram velikokrat potruditi in distancirati od vseh vtisov in vplivov, da lahko podam čimbolj neodvisno mnenje in testiram, pregledam vsak izdelek enako.
  Pa še pomemben podatek – kar je drago v kozmetiki ni nujno najboljše…

  Da se vrnemo nazaj k temi :)
  Sestavinsko teh dveh krem ne poznam..me pa zanima, zakaj je potrebno kremo zjutraj nanašati dvakrat?
  MOj nasvet glede podočnjakov – glede na to, da se je očitno stanje v tanki koži okrog oči spremenilo, je najbolje, da dokler se stvar vsaj malo ne umiri, da za to področje uporabiš boragino ali jojobino olje in kot prehransko dopolnilo jemlješ oenobiol regard tabletke (KLIK).
  Če imaš kje sestavine teh dveh krem, lahko napišeš…

  Kako je s to znamko na splošno pa ne vem, ker je nisem še niti sestavinsko gledala niti testirala…Seveda pa nesi kremi nazaj, če imaš možnost vračila denarja…

Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.

Nina POP za 10. obletnico parfumske klasike

Nina praznuje svojo 10. obletnico! V preteklih letih je dišava Nina znamke Nina Ricci postala velika parfumska klasika in za obeleženje tega dogodka se je...

Pobeg v tropski raj

Preskoči na orodno vrstico