KLEANCOLOR – 35 Rainbow Palette

Ars Cosmetica Forum COSMETOTEST CosmetoTest: Dekorativa Ličila za oči KLEANCOLOR – 35 Rainbow Palette

Ta tema vsebuje 2 odgovora, ima 1 glas, in jo je nazadnje posodobil/a Profile photo of tigica tigica 6 let, 10 mesecev nazaj.

 • Avtor
  Prispevki
 • #5071
  Profile photo of tigica
  tigica
  Udeleženec

  KLEANCOLOR – 35 Rainbow Palette

  #118424
  Profile photo of tigica
  tigica
  Udeleženec

  Paleto sem kupila zaradi tega, ker sem na spletu brala da je izredno pigmentirana.
  Premamila me je tudi velika izbira barv v tej sami paletki in nizka cena.

  Moje veke so mastne, po par urah mi gre vecina senck dol brez podlage.

  Same sencke so zelo dobro pigmentirane, na dotik so nekje srednje grobo mlete. Nekateri odtenki so bolj nezni, ceprav je vecnia povprecnih kar se tice teksture.

  Uporabljala sem ga v kombinaciji z Urban Decay Primer Potion, kateri pa zel pobere veliko shimmra v senckah. Tako sem potem copic najprej navlazila z Evian Sprejem. Tako so se sencke krasno prikazale na vekah in tudi obstojnost je bila boljsa.

  Suhe sencke so povprecno obstojne, tako da na koncu vecera so se vedno tam, ampak manj pigmentirane. Moker nanos jim podaljsa zivljenje, tako da tudi celodnevno nosenje jim ne pride do zivega.

  Same sencke so v ceneni embalazi, narejeni iz plastike. V paleti so kvadratki z odtenki ter prilozena sponge palcka. Moja paletka je imela odlomljen zatic, ker se je med prevozom prelomil. Na sreco sem ga lahko zalepila tako da lahko paletko normalno zaprem.
  V sami paleti je 35 razlicnih odtenkov. Po vecini so to topli odtenki z nekaj sivih or temnih in belih odtenkov.
  Embalaza je OK, ni niti prakticna niti neprakticna. Nosim jo s seboj v drugi torbici, saj sem jo ravno zaradi tega razloga kupila (da ce kam grem, da nimam s seboj samo enega ali dva odtenka).

  Kupila sem si to razlicico, kajti nerviralo me je, da vedno ko sem si delala MU sem si ga naredila v modri ali zeleni barvi (fuj!).

  Cena je smesno nizka. 3$ za celotno paletko, postnina pa je bila nekje 2$ kar je zelo ugodno. Ce mi poci paletka nakup definitivno ponovim, saj je zelo dobro pigmentirana in zelo vredna svojega denarja.

  5/5 ker je super za zacetnike ter za tiste ki ne zelijo porabiti veliko za sencke

  #118425
  Profile photo of tigica
  tigica
  Udeleženec

  Se swatchi paletke.


Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.

Nina POP za 10. obletnico parfumske klasike

Nina praznuje svojo 10. obletnico! V preteklih letih je dišava Nina znamke Nina Ricci postala velika parfumska klasika in za obeleženje tega dogodka se je...

Pobeg v tropski raj

Preskoči na orodno vrstico