Kaj danes za kosilo?

Ars Cosmetica Forum OSTALO DOM, KUHANJE IN HOBIJI Kaj danes za kosilo?

Ta tema vsebuje 1,375 odgovorov, ima 104 glasovi, in jo je nazadnje posodobil/a Profile photo of Sasa Sasa 1 leto, 4 mesecev nazaj.

  • Avtor
    Prispevki
  • #4598
    Profile photo of barbie
    barbie
    Član

    Dostikrat se zgodi da imas veliko sestavin pa ne ves kaj bi skuhal, ko pa nimas sestavin pa imas veliko idej kaj bi lahko naredil :devil:

    Pisite torej, kaj boste danes naredile za kosilo, vecerjo… da prides v to temo po ideje.

    Danes bo pri nas piscancja juhica z rezanci, omakica z zelenjavo in piscancim filejem ter siroki rezanci in radic v solati :food2:

    #102916
    Profile photo of ally
    ally
    Član

    Rižota z bučkami, njami :yes:

    #102917
    Profile photo of darksome
    darksome
    Član

    Meso z gobovo omako in rižem, poleg pa domača kumarična solata :)

    #102918
    Profile photo of kvacka
    kvacka
    Član

    Danes je bla pašta! JUHU! :dance1:

    #102919
    Profile photo of Kristina
    Kristina
    Udeleženec

    Midva sva šla pa na pico.

    #102920
    Profile photo of KuKi
    KuKi
    Udeleženec

    mi smo imeli pa file pange in krompirjevo solato :thumbsup:

    #102921
    Profile photo of Nati
    Nati
    Udeleženec

    Kuki, kaj so file pange? prvič slišim :silly: kak recept mogoče?

    #102922
    Profile photo of darksome
    darksome
    Član

    Meni zveni to kot riba :think: :silly:

    #102923
    Profile photo of ally
    ally
    Član

    Če se ne motim, je to zelo podobno kot file osliča :yes:

    #102924
    Profile photo of KuKi
    KuKi
    Udeleženec

    riba je to ja :yes: in to fuuul dobra! se ne more primerjat z osličem, ker ga je sama nafta :sick:

    Panga ali pangasius je sladkovodna riba iz družine somov.
    Izhaja iz Azije. Na naš trg in v EU, pa prihajajo skoraj izključno zamrznjena.
    Največje ribogojnice so v Vietnamu, v delti Mekona. Ribe hranijo pretežno z riževo moko in bananami.
    Ker so praktično brez koščic, po okusu spominjajo na morskega lista, imajo čvrsto meso, kar omogoča raznolike načine priprav, je vedno bolj priljubljena

    vir

    #102925
    Profile photo of manca1
    manca1
    Član

    kje se da pa dobiti tole ribo?
    Na kakšen način si jo pa pripravila?

    #102926
    Profile photo of unsu
    unsu
    Član

    jaz sem jo do sedaj samo ocvrla po dunajsko, samo jo lahko pripraviš še na kak drug način (morda kaka omaka s kislo smetano, itd.)

    #102927
    Profile photo of Kristina
    Kristina
    Udeleženec

    Danes bodo čufti v paradižnikovi omaki, pire krompir in endivja.

    #102928
    Profile photo of S
    S
    Član

    Bučkini zavitki, le še spravit narest se je treba :bake2:

    #102929
    Profile photo of barbie
    barbie
    Član

    Danes bo pa cist simple; jajca s papriko zmesana in kruh. Ne vem, mogoce bom naredila sataras, ali pa bo svez paradiznik kot priloga oz. solata:)

Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.

Nina POP za 10. obletnico parfumske klasike

Nina praznuje svojo 10. obletnico! V preteklih letih je dišava Nina znamke Nina Ricci postala velika parfumska klasika in za obeleženje tega dogodka se je...

Pobeg v tropski raj

Preskoči na orodno vrstico