KAHNE – Tonik za občutljivo kožo

Ars Cosmetica Forum COSMETOTEST CosmetoTest: Nega obraza Toniki KAHNE – Tonik za občutljivo kožo

Ta tema vsebuje 5 odgovorov, ima 6 glasov, in jo je nazadnje posodobil/a Profile photo of tigica tigica 5 let, 11 mesecev nazaj.

 • Avtor
  Prispevki
 • #4316
  Profile photo of sara30
  sara30
  Član

  Fotografijo je prispevala tigica.
  Sestavine:
  Aqua, hamamelis virginiana extract, sodium benzoate, tilia cordata extract

  Opis izdelka:
  Tonik z nepozebnikom. Ne vsebuje barvil in alkohola.

  #87520
  Profile photo of Tassa
  Tassa
  Član

  Ta tonik sem kupila po priporočilu punc z ARS-a. :flower2:

  Očutek na koži je dober. Se mi zdi, da je ta tonik res bolj kot osvežitev kot karkoli drugega. Prej sem imela Spar Kiss Natural, ki je kožo malce bolj očistil (kar je še ostalo za očistit od pene) kot ta.

  Po njem je koža rahlo navlažena in pripravljena na kremo.

  Vonj je zelo prijeten, nežen in me spominja na eno otroško kremo. :silly:

  Kupila sem ga v Tuš Drogeriji, cena je 3.89€ za 200ml.

  Nakupa verjetno ne bom več ponovila, ker od tonika pričakujem malce več, če ga že nanašam (pri tem imam največkrat občutek kot da si na obraz nanašam samo odišavljeno vodo :silly: ).

  Splošna ocena: 3

  #87521
  Profile photo of ena
  ena
  Član

  Tole je bil moj favorit v najbolj vročih poletnih dneh. Všeč mi je bil ravno zaradi lastnosti, ki jo omenja že predhodnica: da imaš občutek, kot da si na kožo nanesel vodo. To potrebuje moja koža v poletnih dneh! Poleti je še posebej nagnjena k mašenju por in nastanku kakšnega mozolja, zaradi potenja verjetno. Kar se znajde na moji koži več od vode, je že preveč hranilno.
  Ta tonik se je torej izkazal za idealno rešitev. Porabila sem dve plastenki, postala pa sem pozorna na zelo drobcene majhne mozoljčke, ki so se mi pojavili po čelu in s katerimi običajno nimam težav, razen sem pa tja kakšnega. Pa sem nekje prebrala, da ima več deklet s tem težave. Česa drugega kot tonik ne morem okriviti za to, saj je bil moja edina nega v poletnih dneh.
  Čim sem prenehala z uporabo, se je koža popravila.
  Žal mi je za ta izdelek, saj mi je drugače popolnoma ustrezal. Tudi po licih mi je kožo lepo navlažil. Pa še cena je nizka, okoli 4€.
  No, za jeseni in pozimi ga tako in tako ne bi uporabljala, vsaj vsakodnevo ne, kajti za takrat bi bil pa res preveč voden.

  #87522
  Profile photo of Fleur
  Fleur
  Član

  Ta tonik sem kupila po priporočilih iz arsa. Cena je okoli 4€ pri najboljšem sosedu.

  Tonik je voden, če se lahko tako izrazim. Po uporabi nimam občutka da mi kožo ščisti ali osveži, imam pa po uporabi, ko se vpije, občutek nahranjenosti – tudi če mi prej kožo zateguje, mi je po uporabi ne več.

  Uporabljam ga v kombinaciji z drugim tonikom, kar mi je malo neumno, ampak ok, za porabiti bo. Nimam občutka, da bi mi kaj pomagal pri porah ali splošnem stanju kože.

  Priporočam ga mogoče samo za poleti za osvežitev, nekih blagodejnih učinkov na kožo pa ne vidim ravno.

  Nakupa ne bom ponovila.

  #87523
  Profile photo of tigica
  tigica
  Udeleženec

  Tonik sem kupila zaradi dobrih ocen na spletu.

  Embalaza je lepa, doziranje prirocno. Sicer mi tekst/sam design embalaze ni vsec (razen oblike that’s it).

  Tonik je zelo tekoc, kot voda. S tem, da ima precej mocan parfumiran vonj.

  Pricakovala sem vec od tega tonika. Naceloma pricakujem da mi tonik ALI ocisti kozo ALI osvezi kozo. Ta ne pocne ne enega ne drugega.
  Po nanosu (imam mesano kozo) imam obcutek nekaksnega filma na kozi, ni prijetno. Make upa ne ocisti sploh, tako da tudi tukaj izgubi tocke. Pod MU mislim na kaksen morebiten ostanek barvice ipd.

  Tonik meni prakticno ne naredi nicesar. Je pa res, da po njemu koze nimam izsusene (konec koncev je po nobenem toniku nimam!!).
  Torej ne vlazi in niti ne cisti. Je bolj kot ne parfumirana oljnata voda. Fuj.

  Cena je malo pod 4€, kar bi bilo ugodno (ker se ga malo porabi), ce bi le bil uporaben.

  Nakupa ne bom vec ponovila.
  1/5

  #87519
  Profile photo of S
  S
  Član

  Tonik sem kupila povsem naključno, saj sem iskala brezalkoholni izdelek.

  Z njim se dokaj zadovoljna, predvsem uporaben se mi zdi za poletne dni. Takrat ga uporabljam namesto vode za osvežitev ali nežno čiščenje kože. Če imam nanešen MU ( puder, blusher, highlighter ipd.) je seveda premalo. Z njim bodisi zaključim postopek čiščenja in vzpostavim ustrezen pH, saj me drugače zateguje. Poleti mi zadostuje povsem samostojno. Včasih uporabim zgolj kremo z zaščito, če se izpostavljam soncu. Ni komedogen, niti mi ne povzroča drugih nevšečnosti. Po njemu je koža spočita in navlažena, včasih ga pošpricam po obrazu zgolj za osvežitev.
  Pozimi je premalo, saj moja koža postane zahtevnejša in moram dovajati vlago z ustreznimi kremami.
  Embalaža je simpatična, vendar nepraktična, zato vsebino raje prelijem v spray stekleničko zaradi lažjega nanašanja. Vonj je nevsiljiv in nežen, struktura tonika pa zelo vodena. Tonik ne vsebuje blaznih antioksidantov, niti nima pretirano zahtevnih sestavin. Vendar poleti povsem zadostuje mojim potrebam, saj mi je zelo všeč efekt na koži. Tudi cenovno je povsem ugoden, okoli 4 eure ( odvisno od trgovca).
  Priporočam ga tistim, ki poleti nimate problematične kože in iščete nekomedogen tonik za osnovno nego.

  5/4

Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.

Nina POP za 10. obletnico parfumske klasike

Nina praznuje svojo 10. obletnico! V preteklih letih je dišava Nina znamke Nina Ricci postala velika parfumska klasika in za obeleženje tega dogodka se je...

Pobeg v tropski raj

Preskoči na orodno vrstico