JESSICA – Custom Nail Colours

Ars Cosmetica Forum COSMETOTEST CosmetoTest: Dekorativa Laki za nohte JESSICA – Custom Nail Colours

Ta tema vsebuje 2 odgovora, ima 3 glasovi, in jo je nazadnje posodobil/a Profile photo of tigica tigica 6 let, 11 mesecev nazaj.

 • Avtor
  Prispevki
 • #4035
  Profile photo of Nati
  Nati
  Udeleženec


  vir

  Imam 3 minije iz božične kolekcije – Lilac Snowflake, Crimson new drop in Sugar plum fairy. Vse tri barve so naravnost fantastične in se resnično lepo nanašajo, zahtevajo pa maksimalno 2 nanosa. Pri Lilac Snowflake, ki nima shimmra je popolnoma dovolj že en anos, za res perfektno prekrivnost.

  Precej pa me moti neobstojnost. Meni se žal že takoj naslednji dan (najkasneje!!) poznajo obrabljene konice, če pa ne držim rok ravno v luft, se pa še kje kaj odkruši. Res zelo škoda za tako lepe odtenke…in glede na to da je cena precej visoka, je taka neobstojnost skoraj nedopustna! Ampak arve so pa…ohohoho….verjetno me o še kdaj kakšna premamila. predvsem ti mini LE kompletki se mi zdijo super.

  ocena torej 4/5

  #64665
  Profile photo of Maestra
  Maestra
  Član

  Sama imam kar nekaj Jessica lakov za nohte v svoji zbirki. Z njimi imam podobno izkušnjo kot Nati. Laki so res dobro pigmentirani in se lepo nanašajo. In zaradi tega si zaslužijo velik plus. Naslednji velik plus je velika izbira odtenkov in med njimi precej čudovitih barv.

  Minus gre na račun slabe obstojnosti. Čeprav sem si res močno želela, da bi lahko napisala, da pri meni to ne drži in da so laki dobro obstojni in da je odvisno le od odtenka do odtenka. Pri meni se pri vseh njihovih odtenkih, ki jih imam, dogaja podobno. Zelo hitro se obrabijo konice. Uporaba njihovega podlaka (tudi medlaka) ni nič pomagala. Nisem pa preizkusila njihovega nadlaka. Naslednji minus je cena (okrog 11€), ki je pri nas res navita, saj se jih v Ameriki dobi za 6$. Ampak tako pač je… kljub ceni in slabši kvaliteti, bom zagotovo še kak odtenek kupila, predvsem zaradi odtenka/barve/bleščic…

  ocena od mene 3,5/5 (če lahko dam vmesno oceno)

  #64666
  Profile photo of tigica
  tigica
  Udeleženec

  Tudi sama sem po novem ljubiteljica Jessica lakcev.

  Imam jih v par odtenkih, vecina jih je iz LE.
  Vsec mi je, ker se jih dobi v zares ogromno odtenkih kar je vedno plus.

  Nanos je neproblematicen, saj se lepo nanasajo. So srednje gosti, copic je soliden.
  Obstojnost je srednje dobra, meni se poznajo bele konice takoj naslednji dan. Potem odvisno od odtenka do odtenka, se mi lak okrusi nekje 3-4 dan. Po tistemu je manikura samo se za odstranit.
  Uporabljala sem vsega od podlaka Essie (fill the gap), essence ter jessicinega nadlaka, tudi Essie G2G. Nic ni pomagalo pri daljsi obstojnosti.

  Steklenicke niso nic posebnega, so pa cudovite tiste iz LE. Imam lakce iz 1 million watts, katere steklenicke so bozanske, v obliki zarnic.

  Nakup najverjetneje ponovim, ceprav so cene pri nas grozljivo zasoljene (11€ za en lak oz malo manj).

  3/5

Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.

Nina POP za 10. obletnico parfumske klasike

Nina praznuje svojo 10. obletnico! V preteklih letih je dišava Nina znamke Nina Ricci postala velika parfumska klasika in za obeleženje tega dogodka se je...

Pobeg v tropski raj

Preskoči na orodno vrstico