Izkušnje s forumašicami (kot prodajalec ali kupec)

Ars Cosmetica Forum SPLOŠNE TEME O KOZMETIKI PONUDBA IN NAKUP KOZMETIČNIH IZDELKOV Izkušnje s forumašicami (kot prodajalec ali kupec)

Ta tema vsebuje 775 odgovorov, ima 111 glasov, in jo je nazadnje posodobil/a Profile photo of Naima Naima 2 let, 2 mesecev nazaj.

 • Avtor
  Prispevki
 • #4593
  Profile photo of darksome
  darksome
  Član

  Upam, da je naslov dober :P

  Najprej naj povem, kaj sem hotela da bi se v tej temi omenjalo. Pred časom je v kofetkanju tekla debata:

  @darksome wrote:

  Si me spomnila na to, da moram pohvaliti to kako nam je anchek zapakirala lakce :thumbsup: res so bili super zavarovani :)

  Pa ravno razmišljam o temi, kjer bi se lahko pohvalil odnos do drugih forumašic, glede skupnega naročanja(odzivnost, komunikacija itd.)

  Kot veste je kar veliko skupinskih naročanj pa tudi mali oglasi ne zaostajajo. Tukaj sem želela, da bi se omenjalo forumašice, s katerimi ste že imele stika pri skupinskih naročanjih/malih oglasih kot kupec/prodajalec in obratno. S tem se bi izmenjavale izkušnje, pa tudi zavarovali bi se lahko pred sleparji ala amisa. Seveda bi s tem pridobile več zaupanja med seboj. Mislim, da je dobrodošla tudi ocena, kako se forumašica obnaša kot kupec (nekateri tudi pri tem niso zanesljivi – npr. pri skupinskih naročanjih). Po večini pa bo verjetno več ocen kako se forumašica odreže kot prodajalec (vsaj sklepam :silly: ).
  Punce se bi lahko označevalo recimo takole(bom dala kot primer kar sebe):

  darksome(kot kupec ali kot prodajalec):
  komunikacija: bla bla…
  odzivnost: bla bla bla..
  število nakupov od te forumašice/št. prodaj tej forumašici: bla bla… :silly:
  itd. kar vam pač pride na pamet in se vam zdi, da je vplivalo pri nakupu/prodaji

  Glede tega po kolikšnih nakupih/prodajah bi se lahko forumašico ocenilo, pa si še nisem na jasnem. Kakšni predlogi?

  Tukaj se seveda ne bo urejalo nadaljnih prolemov, če bo katera imela težave pri nakupu ali prodaji. Se pa seveda lahko omeni problem, kasneje pa tudi kako se je izteklo in kakšen vtis je na koncu prodajalec ali kupec pustil pri osebi. Torej se za kupca/prodajalca, lahko napiše tudi več ocen, če se težava/napaka pri nakupu/prodaji (ne) odpravi.

  Dodajam link do liste zanesljivosti članov foruma pri nakupu/prodaji:
  viewtopic.php?f=56&t=2743
  Admin.

  #102007
  Profile photo of unsu
  unsu
  Član

  anchek: ne morem je prehvalit, super prijazna, vse ”zrihta”, odzivnost je top :thumbsup:
  z njo ali preko nje sem naročala že kar nekajkrat (konad, transdesign), prišla sem ali sama po stvari ali pa jih je poslala na moj naslov že iz spletne strani

  moje izkušnje z njo so samo pozitivne, res je krasna :dance1:

  še enkrat en ogromen HVALA :flower2: , ker brez tebe ne bi mogla ustvarjat z nohtki :lashing:

  #102008
  Profile photo of Mojcaaa
  Mojcaaa
  Član

  glede anchek se podpišem pod unsu :yes:

  Super izkušnje imam tudi z anncheek, ki mi je zrihtala E.L.F. coral, Katjo na katero se obrnem glede naročil na Čarodejki in kvacki sem še vedno hvaležna za podarjen lakec :flower2:

  Same super punce :cheer:

  #102009
  Profile photo of kvacka
  kvacka
  Član

  Ja, tudi jaz moram oceniti anchek!
  Punca je SUPER!!!
  :flower2: :flower2: :flower2:

  Meni je do zdaj zrihtala že toliko lakcev, da mi je kar nerodno napisat! :blush1: V glavnem ful je prijazna in vedno pripravljena pomagati!!! :flower1:
  Tudi jaz je enostavno ne morem prehvaliti, lakce pa si včasih izmenjamo osebno, sem pa že tudi dobila 2 paketka na dom, jih je poslala kar na moj naslov! :crazyhappy: Komaj čakam, da jo spet vidim! :dance1:

  anchek, sej veš – ZLATA SI! :flower1:
  Če bi ocenjevale od 1 do 10, si anchek po mojem mnenju zasluži najmanj dvajsetko! :D:

  #102010
  Profile photo of kvacka
  kvacka
  Član

  Mojcaaa, hvala, ampak res ni za kaj, tebi sigurno pride bolj prav! :flower2:

  #102011
  Profile photo of kvacka
  kvacka
  Član

  Meni je pa en lakec podarila Amarena in sem ji zelo zelo hvaležna! :flower1: Pa anchek mi jih je že tudi veliko podarila, sem pozabila prej napisat! :flower1:

  Sem pa opravljala “posle” še z anncheek, rabarbaro, zabico81, emanuelo in verjetno še s katero. :blush1: In nisem imela nobenih težav, samo z emanuelo imava še neke neporavnane račune, ampak upam, da se bo tudi to uredilo. Ostalo je pa šlo super skozi in sem zelo zelo zadovoljna!!
  :flower2:

  Tu ste v glavnem punce zelo fajn, jaz vas morem res pohvaliti! :flower1: Pa tudi ostale ste zelo v redu, če imam kdaj npr. samo kakšno vprašanje, ste vse pripravljene pomagati. Npr. Nati sem že večkrat kaj pisala in je sploh super fajn, mi je vedno vse razložila, kar me je zanimalo! :dance1:
  HVALA, punce! :flower2:

  #102012
  Profile photo of Ella
  Ella
  Član

  Jaz se moram pa še posebej zahvalit Nati, ki je pravi sonček! Mi je že toliko stvari zrihtala, da mi je kar nerodno, jih je prav posebej zame iskala! :yes: Pa še vzorček Anne mi je podarila, torej je ona kriva, da sem se zaljubila v modro barvo! :lashing:
  Pa krasne so tudi Tanja, Manca in Katja, da ne bom delala krivice! :D:

  #102013
  Profile photo of Nati
  Nati
  Udeleženec

  kvacka, Ella – z veseljem in še kdaj :dance1:

  Hjoooj, js tut ne vem kje naj začnem…
  najprej darksome z njo sva naročale The she space pigmentke in TFI. samo njej gre zahvala, da imam zdaj tako paleto tss senčk :flower2: vedno me je prijazno vključila v naročilo, poslala takoj, ko je dobila, vedno se odziva na zs-je in je res nasploh ful prijetna punca!

  anchek mi je zrihtala ful ful ful veliko stvari – sploh ne bom naštevala, ker je preveč :silly: skratka vse mi je takoj poslala, super zaščitila vse, tut z njo je komunikacija super :thumbsup: anchek, stokrat hvala, res!

  potem anncheek me je vključila v ELF naročilo (pa še enkrat me bo :dance1: ), prav tako res zelo prijazno od nje. Naročila, dobila, poslala res v rekordnem času :thumbsup:

  ne smem pozabit Naime, ki mi je poslala Sinful Kismeta :inlove: moj največjo ljubezen

  pa vse Parokeetke, ki so itak sončki :flower1: tut pri njih sploh ne morem vsega naštet…poleg tega so pa vse po vrsti res super družbica za kofetkanje :D:

  nikakor ne smem pozabit Nine, ki nas je obdarila že s toliko kozmetike, ki si je sama ne morem privoščit, da je noro :scared: Nina, ti si najboljša!

  pa Tanja76 s katero sva si izmenjavali edm sample :thumbsup:

  pa…gotovo sem koga pozabila napisat – enostavno toliko vas je :thumbsup: tako da mi ne zamerit, če sem koga izpustila :silly: vsem sem vam ful hvaležna in tale ars druščina je res fantastična! eno tako zatočišče za nas vse, ki v zunanjem svetu nismo najbolje razumljene s temi našimi obsesijami :lol1:

  #102014
  Profile photo of Mojcaaa
  Mojcaaa
  Član

  Res je, posebna zahvala gre Nini, ki nas vedno obdaruje z raznimi testerčki in nagradami… Nina, super si! :flower2:

  #102015
  Profile photo of timnala
  timnala
  Udeleženec

  Tudi jaz imam nekaj pohval..

  Najprej seveda Tanja76, ker mi je vse lepo razlozila glede mineralnega mujota in se potrudila zame, da mi je svetovala pri izbiri. Izmenjali sva tudi nekaj samplov in vedno je blo vse tako kot treba.. Hvala se enkrat! :flower2:

  Darksome, mi je svetovala pri barvah za sencke in mi tudi poslala par samplov, za kar sem ji izredno hvalezna, ker si je res vzela cas, da mi je pomagala. Hvala ti :flower2:

  Nina je tud super z vsemi testercki in darilci in tudi dve embalazi od EC mi je poslala. Hvala se enkrat :flower2:

  Vsem ostalim pa tudi hvala, ker ste mi ze tolikokrat pomagale pri kaksnih vprasanjih in nikoli ni bilo nobeni nic tezko razlozit. Resnicno pa moram se tole povedat, da je tale forum tako pozitiven, vedno je gor dobra energija, punce pripravljene pomagat, nobenih kregov in sem res vesela, da sem del te druzbice. To sem morala povedat, ker malce skacem se po drugem forumu, kjer pa (osebno ne morm verjet, da se to dogaja) se skor v vsaki temi kregajo in zapletajo in obtozujejo..skratka ARS je zakon :cheer:

  #102016
  Profile photo of rabarbara
  rabarbara
  Udeleženec

  Kupovala sem že od (kolikor se zaenkrat spominm): Tanje76, amelie, Lisse in smo se vedno hitro dogovorile, vse je šlo brez problemov skozi, sem zadovoljna :thumbsup:

  Od mene pa so kupovale že kvacka, Katja, amelie in je vse prav tako potekalo gladko.

  Zahvaliti pa se moram darksome, ki me je vzela zraven pri skupinskem naročilu :flower2:

  Pa prav tako Nini, ki nam priskrbi vse te testerčke :flower2:

  #102018
  Profile photo of anncheek
  anncheek
  Udeleženec

  Darksome :flower1: , ki me je vzela zraven pri naročilu tss in me tako navdušila nad minerali.
  Je pa res hitro poslala, pa sproti obveščala, kako in kaj. In tudi če kaj nisem znala prijazno svetovala.

  Bi pa dodala še eno pohvalico, vsem ki so se do sedaj pridružile k mojim skupnim naročanjem, bile so res pridne, ne težavne, denar so hitro nakazale in super se je bilo dogovarjat z njimi. :flower1:

  #102019
  Profile photo of darksome
  darksome
  Član

  Punce hvala za pohvale :flower1:

  No, da še jaz pohvalim nekaj forumašic :flower2:

  Najprej Nati – ko naročam TSS jo kar velikokrat vzamem poleg-torej kot kupec se obnese super :lol1: denar je tudi vedno pravočasno poravnala, poleg tega mi že podarila kar nekaj drobnih stvari :cheer: :flower2: Nekaj stvari mi je tudi na prošnjo že kupila in poslala, tako da jo lahko res samo pohvalim (hvala še enkrat :hug: :cheer: )

  Potem bi omenila anchek – pri tej sem preko skupinskih naročil dobila dva Nfu-Oh lakca, stvari je super zavila in ekspresno poslala :thumbsup: , hvala ti :flower2:

  Poleg tega sem kupovala že od Tanje76, melanie in unsu ter naročala za Ello in anncheek, vse so se v svojih vlogah( :silly: ) super odrezale in nimam kaj pripomniti :thumbsup:

  Seveda moram še pohvaliti našo Nino, ki nas stalno razveseljuje s testerčki :flower2: :wink1:

  #102020
  Profile photo of Naima
  Naima
  Udeleženec

  z vsemi mam dobre izkusnje.. :)

  #102021
  Profile photo of Lissa
  Lissa
  Član

  ne zdi se mi fer, da, če se omenjajo imena/nicki, da se ne našteje vseh s katerimi ste imele izkušnje.
  to, da se vseh ne spovnete ne verjamem.forum deluje komaj 1 leto in tudi registriranih aktivnih uporabnic je zelo malo.

  sem mislila, da bo tudi mene katera omenila, ampak ne..
  tudi jaz sem vedno takoj odgovorila na ZS in takoj poslala stvari ali denar.čisto vsem.
  sodelovala sem z unsu, nati, rabarbaro, amiso, tasso, timnalo, bibo, naimo, anchek, anncheek, darksome in willow.

  nati sem celo enkrat čopič za korektor podarila, pa darksome semple senčke, anncheek pripeljala na dom stvari, ki jih je naročila z mano in kupila pri meni…..ampak ne, to ni dovolj, da bi me omenili in pohvalili…

  se mi zdi, da si tudi jaz zaslužim pohvalo(če se že to greste).

  no, hvala rabarbara, da si se vsaj ti spovnila name. :flower2:

  lahko pritrdim naimi, da imam, kar se prodaje in nakupov tiče, z vsemi zgoraj omenjenimi dobre izkušnje. :)

Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.

Nina POP za 10. obletnico parfumske klasike

Nina praznuje svojo 10. obletnico! V preteklih letih je dišava Nina znamke Nina Ricci postala velika parfumska klasika in za obeleženje tega dogodka se je...

Pobeg v tropski raj

Preskoči na orodno vrstico