IMJU – Fiberwig

Ta tema vsebuje 1 odgovor, ima 1 glas, in jo je nazadnje posodobil/a Profile photo of amisa amisa 6 let, 11 mesecev nazaj.

Prikaz 2 prispevkov - od 1 do 2 (od skupno 2)
 • Avtor
  Prispevki
 • #5141
  Profile photo of amisa
  amisa
  Član

  vir

  #120398
  Profile photo of amisa
  amisa
  Član

  Moja najljubsa maskara vseh casov!

  Preizkusila sem ze marsikatero maskaro, tako najcenejse kot najdrazje, vendar se do sedaj s Fiberwig ne more primerjati nobena.

  Maskara je v rdeci tubi s srebrnim pokrovckom, ki dobro tesni in super prenasa transport.

  Krtacka je navadna (ni gumijasta), posebnost maskare pa so najlonske tubice, ki obdajo trepalnice in jih s tem neverjetno podaljsajo.

  Sicer imam ze naravno dokaj lepe trepalnice, vendar od maskare vseeno pricakujem volumen, podaljsanje, privihanje in predvsem dobro obstojnost.
  Ko sem fiberwig uporabila prvic sem bila nad njo kar malce razocarana, saj je bila dokaj mokra in sem jo tezko lepo nanesla. Po parkratni uporabi pa je postala moja najbljubsa maskara nasploh!

  Trepalnice res izredno podaljsa, jim doda volumen in jih priviha. Brez problema lahko nanesemo vec slojev, brez da bi dobili ucinek pajka, jaz en sloj uporabljam za dnevni MU, vec pa za kaksnega mocnejsega/vecernega. Trepalnice so z vsakim nanosom daljse in lepse.
  Maskara se ne grudi in predvsem ne odpada s trepalnic. V parih minutah je popolnoma posusena oz. suha.
  Njena obstojnost je prakticno neverjetna, saj brez problema zdrzi cel dan in celo noc, po oceh se lahko mencam, lahko me ujame dez, lahko se jokam, brez problema telovadim, smucam itd. pa ne bo odpadla niti malo, kaj sele da bi ustvarila videz panda oci. Njena zanesjivost mi je izredno vsec in prav zato jo uporabljam vsak dan, tudi kadar grem ven (lahko plesem celo noc, brez da bi se bala da bom vsa crna okoli oci).

  Se ena njena pozitivna lastnost je da se odstranjuje zgolj z uporabo tople vode. Ja, res je, kljub temu da gre za najbolj obstojno maskaro kar sem jih kdaj imela, jo zvecer odstranim samo s toplo vodo, trepalnice zmocim in iz njih kar s prsti poberem tubice, vcasih pa uporabim vatko. Popolnoma brez drgnjenja in brez popolnoma crnih oci, kar se mi zdi super, glede na to da je koza okoli oci zelo obcutljiva in je vsekakor dobrodoslo, da nic ne drgnemo.

  Prav tako mi popolnoma nic ne drazi oci (kar se mi je po celodnevnem nosenju dostikrat dogajalo pri ostalih maskarah), niti ne poskoduje trepalnic (sestavin sicer ne najdem nikjer, dejansko pa so moje trepalnice veliko lepse odkar uporabljam fiberwig, kot pa so bile ob uporabi ostalih maskar).

  Dobro se obnese tudi v kombinaciji s kaksno drugo maskaro, saj trepalnicam res doda izredno dolzino.

  Kupila sem jo prek spleta, mislim da sem zanjo placala okoli 15€, cena se mi zdi upravicena, v bistvu bi za tako dobro maskaro placala tudi enkrat vec, saj je res najboljsa, kar sem jih sprobala.

  Zelo priporocam!

Prikaz 2 prispevkov - od 1 do 2 (od skupno 2)

Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.

Nina POP za 10. obletnico parfumske klasike

Nina praznuje svojo 10. obletnico! V preteklih letih je dišava Nina znamke Nina Ricci postala velika parfumska klasika in za obeleženje tega dogodka se je...

Pobeg v tropski raj

Preskoči na orodno vrstico