HiP – Cream eyeliner

Ars Cosmetica Forum COSMETOTEST CosmetoTest: Dekorativa Ličila za oči HiP – Cream eyeliner

Ta tema vsebuje 1 odgovor, ima 2 glasova, in jo je nazadnje posodobil/a Profile photo of amisa amisa 6 let, 11 mesecev nazaj.

Prikaz 2 prispevkov - od 1 do 2 (od skupno 2)
 • Avtor
  Prispevki
 • #3749
  Profile photo of Gejba
  Gejba
  Upravitelj


  VIR

  Liner sem kupila z namenom, da ga bom uporabljala kot podlago (bazo) za mineralna senčila.
  Kot podlaga je neuporaben, ker se izjemno hitro suši, tako da enostavno ni dovolj časa, da bi ga lahko razmazala po celi veki.
  Za uporabo kot liner pa ga priporočam, ker je zelo obstojen, porabi se ga izjemno malo, barva je pa tudi bogata in ne zbledi.
  V uporabi sem imela teal liner, ki zelo lepe zeleno modre barve.

  Kupila sem pa na Ebayu, cene se pa nažalost ne spomnim več.

  #40129
  Profile photo of amisa
  amisa
  Član

  Liner sem kupila zaradi dobrih ocen na tujih forumih.

  Embalaza je steklen loncek s pokrovckom na navoj, ki dobro tesni in je primeren za transport, vendar padcev na tla ne prezivi (jaz sem svojega tako razbila in je bil samo se za v smeti).

  Zraven dobimo se majhen copic, ki pa je za nanos po mojem mnenju popolnoma neprimeren saj je izredno trd in grob, sprobala sem ga samo enkrat potem pa vrgla stran, ker se enostavno ne more primerjati s copici, ki jih imam. Nanasam ga z razlicnimi copici za liner, odvisno kaksne crte si zelim.

  Liner je kremaste konsistence, imam ga v crni barvi (ki je zares crna), dobro pigmentiran (za mocno barvo zadostuje ze en nanos), nanasa se enostavno, na veki se po kaksni minutki strdi in prakticno zacementira. Ko je suh, ga prakticno ni mogoce vec zabrisati, zato moramo biti z morebitnimi popravki kar hitri.

  Najbolj vsec mi je njegova izredna obstojnost, saj brez problema zdrzi cel dan, brez da bi zbledel ali odpadal, liner je tudi zvecer se vedno tocno tam kjer mora biti.

  V waterlinu ga nisem testirala.

  Odstranjevanje je zaradi dobre obstojnosti sicer dokaj tezavno, z odstranjevalcem vodoodpornih licil se lepo odstrani, z ostalimi pa ne gre in ne gre dol.

  Na nasih policah ga ni, sama sem zanj odstela okoli 8€ na ebayu, kar je glede na kolicino, minimalno porabo in super lastnosti res poceni. Priporocam vsem, ki potrebujete dobro obstojen gel liner!

Prikaz 2 prispevkov - od 1 do 2 (od skupno 2)

Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.

Nina POP za 10. obletnico parfumske klasike

Nina praznuje svojo 10. obletnico! V preteklih letih je dišava Nina znamke Nina Ricci postala velika parfumska klasika in za obeleženje tega dogodka se je...

Pobeg v tropski raj

Preskoči na orodno vrstico