HAWAIIAN TROPIC – Solarium Gel

Ta tema vsebuje 1 odgovor, ima 1 glas, in jo je nazadnje posodobil/a Profile photo of chocolate88 chocolate88 6 let, 8 mesecev nazaj.

Prikaz 2 prispevkov - od 1 do 2 (od skupno 2)
 • Avtor
  Prispevki
 • #5302

  #129775

  Ta gel sm kupila lani, ko sm aktivno uporabljala solarij. Kupila sm ga v DM, cena okoli 10€ za 200 ml vsebine. Gre za gel za hitrejšo porjavitev in obstojnost barve, ki jo pridobimo z uporabo solarija. Embalaža je podobna kremam za sončenje v črni barvi, tipična HT.

  Ta gel naj bi pospešil naravni proces potemnitve kože, zbudil naj bi naravne procese v koži, da se ta čimhitreje odzove na umetno sonce (prepisano iz embalaže).

  Gre za gel rahlo rumene barve, ki meni osebno zelo smrdi! Vonja ne znam opisati, vem samo da to ni vonj, ki bi biu prijeten mojemu nosu. Hitro se vpije, nekaj časa se še vonja, vendar se kasneje vonj porazgubi. Uporabljala sm ga dan pred solarijem in po. Namenjen naj bi biu tudi obrazu, ampak ga sama nism mazala po obrazu, ker nism želela raznih presenečenj po obrazu. :))

  Če sm bila zaradi tega gela bol temnejša ne vem – solarij kot solarij, ampak sm bila lepo rjava in ne oranžna, pa tudi barva je se mi zdi dolgo trajala po nehanju uporabe solarija.

  Izdelek mi ni nič posebnega, če bom šla v solarij ga bom uporabila, ker ga že imam, ampak nakupa ne mislim ponoviti!

  3/5 – Zaradi vonja in visoke cene za smrdljivo vsebino. :lol1:

Prikaz 2 prispevkov - od 1 do 2 (od skupno 2)

Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.

Nina POP za 10. obletnico parfumske klasike

Nina praznuje svojo 10. obletnico! V preteklih letih je dišava Nina znamke Nina Ricci postala velika parfumska klasika in za obeleženje tega dogodka se je...

Pobeg v tropski raj

Preskoči na orodno vrstico