Guarana

Ta tema vsebuje 22 odgovorov, ima 8 glasov, in jo je nazadnje posodobil/a Profile photo of okarina okarina 6 let, 4 mesecev nazaj.

 • Avtor
  Prispevki
 • #5761

  Danes sem v DM-u kupila prehransko dopolnilo za povečanje energije in psihofizične aktivnosti…tempo učenja me namreč pošteno izmuči, zato upam da bom s tem dopolnilom lahko iz sebe stisnila še vsaj 2 urci učenja na dan več :) kolegica s faksa pravi da ji je to pomagalo, upam da bo tudi meni :)

  #137925
  Profile photo of Nina
  Nina
  Upravitelj

  Poročaj, kako bo :cool: ..oz. kakšna je razlika med tem in kavico ali energijskimi pijačami..
  Js sem tudi slišala že nekaj pohval, da naj bi poamagalo pri koncentraciji.. MOje sošolke so jemale tudi bilobil, baje da je bilo nekaj efekta.. :read:

  #137926

  Na škatlici piše da je 2-3x močnejši efekt kot pri kavi :) bomo videli…

  Bilobila si pa nisem kupila ker mi je v lekarni rekla da bi mogla vzet enormno število tablet (po 4 itd.) in sm rekla da to pa žal ne bo šlo…ne zdi se mi naravno pojest po 4-8 tablet na dan :scared: :no:

  #137927
  Profile photo of Sasa
  Sasa
  Udeleženec

  Jaz drugače, ko se me loteva utrujenost ali pa rabim en energy rush, vzamem Ultra energy (100 mg kofeina v kapsuli in druge učinkovine) ali Stack Force (270 mg kofeina + ostalo na kapsulo). Oboje deluje.

  Ultra energy deluje precej hitro, Stack Force pa bolj “dolgoročno”. Moram pa reči, da ne jemljem ne enega ne drugega vsak dan, po mojem bi ratala še večji kofeinski odvisnik :lol1: :lol1: :lol1:

  #137928

  Poročam o tistih guarana kapsulah za povečanje koncentracije :)

  Meni so zelo ustrezale med izpitnim obdobjem, saj sem imela dokaj naporen ritem učenja in dvomim da bi bila brez teh tablet tako skoncentrirana. Recimo če sem se učila par ur in pojedla eno tableto, sem z lahkoto še kkšno uro ali dve odsedela za mizo….skratka, škodile mi vsekakor niso in jih bom zdaj spet začela jemat (1-2 na dan) ker me čakata še 2 izpita :dance1:

  #137929
  Profile photo of S
  S
  Član

  Fajn se sliši! :thumbsup: Me čaka še kakšen naporen dan, tako da si jih bom mogoče nabavila. Te je mogoče po uporabi kaj bolel želodec? Te koncentrirane zadeve meni vedno povzročajo preglavice. :ermm:

  #137930

  Nop…nič nism opazila, samo to da začnejo dokaj hitro učinkovat :) pa da je fino met kkšn wc v bližin :P :lol1:

  #137931
  Profile photo of S
  S
  Član

  To je vedno fajn vedeti. :lol1: :wink1:

  #137932
  Profile photo of Morena
  Morena
  Udeleženec

  To gvarano imam tudi jaz, meni je super, nisem imela kakšnih stranskih učinkov… Se mi zdi, da kar pomaga, pa niti ni drago, kakšnih 5€. Je pa moja embalaža malenkost drugačna.

  #137933
  Profile photo of nikkitita
  nikkitita
  Član

  O super ideja, guarana že ne more škodovat…si predstavljam, da je velik manj nevarno kot npr. redbull in podobni dreki od pijač :think:

  Bom takoj jutri kupila, v septembru me čakajo še 3 izpiti, škodvat ne more! :coffee5:

  #137934
  Profile photo of tigica
  tigica
  Udeleženec

  Opa, to je dobro vedeti.
  Kaj pa kaksni caji, so ucinkoviti? Mislim, je bolje kupiti te tablete, ki delujejo takoj, ali caj ki naj bi deloval v malo daljsem obdobju?

  #137935

  meni so tablete bolj odgovarjale, ker imam raje takojšnji učinek in na hitro rabim energijo samo za kkšn teden ali 2 ko recimo finiširam zadeve :) sem pila enkrat nek čaj pa se mi zdi da mi ni nič pomagal…

  #137936
  Profile photo of S
  S
  Član

  Zaradi boljše preglednosti sem nanašajoče prispevke prenesla v posebno temo. Pogovor o Guarani lahko torej nadaljujete kar tukaj. :wink1:

  #137937
  Profile photo of Morena
  Morena
  Udeleženec

  Nisem ljubitelj čajev, razne energijske pijače so mi pa naravnost ogabne (res ne prenesem ne vonja ne ousa) tako da so mi te tablete super, vsekakor ti dajo nek zagon.

  #137938
  Profile photo of nikkitita
  nikkitita
  Član

  Čaj sem si lani kupila v izpitnem obdobju, in sicer od teekane nekaj podobnega kot brain power (ime čaja). Nisem imela občutka, da bi mi kaj drastično izboljšal mentalne sposobnosti :unsure: , je bil pa vsaj okusen.

  Zdaj sem pa le poskusila še z guarano, učinek je res viden vsaj po 20-ih minutah, ko je treba it kar naenkrat na wc, podaljša pa koncentracijo za kakšbno uro (jaz jo vzamem, ko že ne morem več).

Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.

Nina POP za 10. obletnico parfumske klasike

Nina praznuje svojo 10. obletnico! V preteklih letih je dišava Nina znamke Nina Ricci postala velika parfumska klasika in za obeleženje tega dogodka se je...

Pobeg v tropski raj

Preskoči na orodno vrstico