GENGIGEL – Gel za dlesni

Ta tema vsebuje 1 odgovor, ima 1 glas, in jo je nazadnje posodobil/a Profile photo of chocolate88 chocolate88 6 let, 8 mesecev nazaj.

Prikaz 2 prispevkov - od 1 do 2 (od skupno 2)
 • Avtor
  Prispevki
 • #5373

  #130199

  Ta gel mi je priporočila zobozdravnica, saj sm imela velike probleme z krvavenjem dlesni. Bile so tako občutljie, da so začele krvaveti že, ko sm se jih dotaknila. Ker sm potem kasneje dobila fiksni aparat za zobe, sm morala dlesni še pred tem spaviti v red. Embalaža je bela tubica, z majhno odprtinico za doziranje, kar je zelo praktično za iztisnjenje majhne količine gela.

  Gre za gel modre prosojne barve, ki meni zelo diši. Zobodravnica mi je svetovala, da sm ta gel masirala po dlesni, četudi je ta začela krvaveti in sicer z navpičnimi gibi od spodaj navzgor. Po končani masaži sm ga morala nanesti še malo na dlesni in pustiti. Okus ni slab, malo sladek zato mi to ni predstavljalo nobenega problema. Poleg gela sm morala začeti uproabljati mehke ščetke za zobe (Curaprox). Po daljši uporabi so se moje dlesni normalizirale in prešle v normalno stanje z le občasnim krvavenje, zato se lahko le zahvalim temu gelu, saj je svojo nalogo dobro opravil.

  Za 20 ml vsebine sm odštela 10€, porabi se res počasi, zato niti ni predrag, pa še učinkuje. Če bom imela še gdaj take probleme s krvavenjem dlesni, ga bom zagotovo spet kupila.

  5/5

Prikaz 2 prispevkov - od 1 do 2 (od skupno 2)

Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.

Nina POP za 10. obletnico parfumske klasike

Nina praznuje svojo 10. obletnico! V preteklih letih je dišava Nina znamke Nina Ricci postala velika parfumska klasika in za obeleženje tega dogodka se je...

Pobeg v tropski raj

Preskoči na orodno vrstico