GARNIER – Ultra Doux Conditioner Argan Oil And Cranberry

Ars Cosmetica Forum COSMETOTEST CosmetoTest: Nega in oblikovanje las Balzami GARNIER – Ultra Doux Conditioner Argan Oil And Cranberry

Ta tema vsebuje 2 odgovora, ima 2 glasova, in jo je nazadnje posodobil/a Profile photo of romanab romanab 5 let nazaj.

 • Avtor
  Prispevki
 • #5408
  Profile photo of elchy
  elchy
  Član

  GARNIER – Ultra Doux Conditioner Argan Oil And Cranberry

  #130284
  Profile photo of elchy
  elchy
  Član

  Ta balzam sem sedaj že nekajkrat uporabila. Z njim sem kar zadovoljna. Lasje so po uporabi mehki in gladki. Vonj je zelo prijeten, ki pa še nekaj časa ostane na laseh. Las mi ni obtežil, tudi lasje so se mi mastili enako kot prej. Če kaj pomaga pri ohranjanju barve, še ne vem, ker ga za to še premalo časa uporabljam.

  Embalaža mi je zelo všeč, saj je zelo enostavna za doziranje. Pokrovček se z lahkoto odpre in zato nimam strahu, da bi se mi odlomil kakšen noht, kljub temu pa se dobro zapira in s tem preprečuje, da bi se med prenašanjem odprl in razlil. Cena je okoli 2€, kar je zelo ugodno. Nakup bom ponovila, saj sem z njim zadovoljna.

  5/5

  #130285
  Profile photo of romanab
  romanab
  Udeleženec

  Odlicen balzam za lase, ki mi jih zelo lepo nahrani in po uporabi niso lasje cisto nic zavozlani.
  Uporabljam ga skupaj z istoimenskim samponom. Balzam se zelo hitro vpije v lase in jih lepo navlazi. Cena je kar ugodna, saj izdelek traja kar nekaj casa. Barvala sem se nazadne pol leta nazaj, tako, da ne morem dati cisto realne oocene glede tega, se mi pa zdi, da osvezi barvo las.

  Ocena 5/5.

Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.

Nina POP za 10. obletnico parfumske klasike

Nina praznuje svojo 10. obletnico! V preteklih letih je dišava Nina znamke Nina Ricci postala velika parfumska klasika in za obeleženje tega dogodka se je...

Pobeg v tropski raj

Preskoči na orodno vrstico