GARNIER – Mineral deodorant ultra dry – Heat, Sport, Stress

Ars Cosmetica Forum COSMETOTEST CosmetoTest: Nega telesa Antiperspiranti in deodoranti GARNIER – Mineral deodorant ultra dry – Heat, Sport, Stress

Ta tema vsebuje 2 odgovora, ima 2 glasova, in jo je nazadnje posodobil/a Profile photo of Artemida Artemida 6 let, 2 mesecev nazaj.

 • Avtor
  Prispevki
 • #5486
  Profile photo of Fleur
  Fleur
  Član

  #130530
  Profile photo of Fleur
  Fleur
  Član

  Po navadi mi roll-on deodoranti niso ustrezali, tega pa sem poskusila, ker mi je deo iz iste linije, samo v spreju, zelo ustrezal, in pa ker mi je roll-on iz iste linije ustrezal.

  Embalaža je super, narobe obrnjena, tako da se res porabi celotna vsebina. Nanašanje je enostavno, kroglica lepo drsi po koži. Vsebina enega deodoranta traja vsaj dva meseca pri redni uporabi.

  Deodorant se po nanosu hitro posuši, kar mi je super, saj sem po uporabi drugih roll-onov še kake 10 minut skakala po stanovanju z dvignjenimi rokami. Vonj je zelo nežen, sladkast. Potenje malo zmanjša, vsekakor pa uniči slab vonj. Pride tudi kak dan, ko se mi več kot 24 ur ne uspe stuširati, in tudi v tem primeru tale deodorant še vedno zadovoljivo opravi svojo nalogo.

  Nakup priporočam, sama ga bom vsekakor ponovila, vendar verjetno z drugim vonjem. Ocena5/5

  #130531
  Profile photo of Artemida
  Artemida
  Udeleženec

  Deodorant sem kupila, ker sem nujno potrebovala zanesljivo celodnevno zaščito proti potenju zaradi nekega dogodka. Svoje delo je dobro opravil, saj sem kljub veliko gibanja in stresa (ko sem živčna, se zelo potim) ostala ves dan suha in nesmrdeča :)
  Deodorant ima nežen nespecifičen vonj, zato se ga lahko uporablja sočasno s katerimkoli parfumom. Ne vem, kako je z draženjem kože pod pazduho, saj ga ne uporabljam vsakodnevno, tako da s tem nimam problemov (za vsak dan uporabljam deodorante, ki niso antiperspiranti).
  Embalaža je zanimiva, obrnjena na glavo. Pokrovček je velik in meni kar malo čuden, saj deluje nesigurno – ampak vseeno dobro tesni. Kroglica je uporabna in dobro teče, nanos je praktičen.

  Cene ne vem več. Nakupa verjetno ne bom ponovila, pa ne zato, ker mi deodorant ne odgovarja, temveč zato, ker vedno rada preizkusim še kaj novega.

  Ocena 5/5.

Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.

Nina POP za 10. obletnico parfumske klasike

Nina praznuje svojo 10. obletnico! V preteklih letih je dišava Nina znamke Nina Ricci postala velika parfumska klasika in za obeleženje tega dogodka se je...

Pobeg v tropski raj

Preskoči na orodno vrstico