GARNIER – Intensive Care Firming Action Toning Body Milk

Ars Cosmetica Forum COSMETOTEST CosmetoTest: Nega telesa Mleka, kreme, olja in masla za telo GARNIER – Intensive Care Firming Action Toning Body Milk

Ta tema vsebuje 2 odgovora, ima 2 glasova, in jo je nazadnje posodobil/a Profile photo of luncaa luncaa 5 let, 10 mesecev nazaj.

 • Avtor
  Prispevki
 • #5304

  GARNIER – Intensive Care Firming Action Toning Body Milk

  #129776

  To mleko za telo me je prepričalo, ker je lepe rumene barve. V plastični flaški z luknjico za doziranje in čudnim pokrovčkom, ki se zelo rad zlomi, zato ga je treba previdno zapirati. Diši po sadju po citrusim, katerih vonj obožujem.

  Ponavadi se namažem po tuširanju, hitro se vpije in osveži, koža je po uporabi gladka in diši, vendar vonj hitro izgine, ni ravno nek presežek. Nakupa verjetno ne bom ponovila, saj rada poizkušam druge stvari, ni me pa toliko prepričal, da bi postal stalnica pri meni.

  3/5

  #129777
  Profile photo of luncaa
  luncaa
  Udeleženec

  Losjon sem kupila lansko pomlad, ko sem še verjela, da lahko samo mazanje s kremo učvrsti kožo. :)
  Cena je bila okoli 3Eure v DMu, kar se mi ni zdelo pretirano. Vonj je bil v embalaži v redu, tak osvežile, a po nekaj urah se mi na koži ni več zdel dišeč, še huje, prav smrdel mi je. Seveda učinka čvrstejše kože nisem opazila, sem ga pa porabila do konca samo po nogah, ker mi je drugje preveč smrdel. Vpil se je srednje hitro, glede na redko teksturo bi se lahko hitreje in pustil je na koži nekakšen tanek film, ki je mene malo motil.
  Embalaža je velika, zato ga tudi nisem porabila preveč hitro, čeprav imam suho kožo in se mažem kar “na debelo” je bila pa malo nerodna za na morje, ker imam takrat raje manjše embalaže. Nakupa ne bom ponovila, ker res ni nekakšen presežek pa še vonj mi ni všeč na koži.
  Ocena: 2/5.

Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.

Nina POP za 10. obletnico parfumske klasike

Nina praznuje svojo 10. obletnico! V preteklih letih je dišava Nina znamke Nina Ricci postala velika parfumska klasika in za obeleženje tega dogodka se je...

Pobeg v tropski raj

Preskoči na orodno vrstico