GARNIER – Fresh Invigorating Toner

Ars Cosmetica Forum COSMETOTEST CosmetoTest: Nega obraza Toniki GARNIER – Fresh Invigorating Toner

Ta tema vsebuje 8 odgovorov, ima 8 glasov, in jo je nazadnje posodobil/a Profile photo of amisa amisa 6 let, 11 mesecev nazaj.

 • Avtor
  Prispevki
 • #4509
  Profile photo of darksome
  darksome
  Član


  vir

  Sestavine:
  Aqua, Glycerin, Pyrus Malus, Vitis Vinifera, Panthenol, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Methylparaben, Polyaminopropyl Biguanide, Parfum

  #98578
  Profile photo of Ella
  Ella
  Član

  Moj najljubši tonik! Vedno znova se vračam k njemu! Dobro očisti ostanke ličil, osveži polt in kar je meni najbolj pomembno, oči me ne pečejo po njem! Tudi cena je primerna!
  Ocena 5/5! Vnesem, ko bo odprta anketa! :wink1:

  #98579
  Profile photo of darksome
  darksome
  Član

  Tale tonik mi je bil zelo všeč. Moja koža je mešana do mastna. Po umivanju s penicami, pa potrebujem predvsem vlaženje in pomiritev. Ta izpolni oboje. Poleg tega ko se posuši, koža ni lepljiva/mastna pa tudi kakšnega neprijetnega filma ni začutiti. Vonj tega tonika obožujem, saj je svež a vseeno ne preveč vsiljiv, da bi se ga naveličali. Slabost pa je embalaža, sicer mi je osebno kar pri srcu, se pa zalomi pri doziranju. Težko je dobiti na vatico ravno prav tonika, ponavadi ga dobimo preveč. Sicer pa si jaz prelivam tonike v manjšo embalažo s pršilom (zadostuje mi za cca. 2-3 dni). Tako mi gre malo vsebine v nič in se pozna pri porabi, zato se mi zdi cena cca.3-4€? ustrezna. Priporočam.

  Ocena 5/5

  #98580
  Profile photo of Tassa
  Tassa
  Član

  Ta tonik je pri meni bolj kot ne stalnica in se vedno znova vračam k njemu. Všeč sta mi oba (tudi roza različica) in ne opazim bistvene razlike med njima.

  Kožo fajn očisti še zadnjih nečistoč in make upa, jo naredi mehko in fajn osveži.
  Vonj ima tak prijeten, nežen, po jabolkih in prav paše tudi poleti kot neke vrste dodatna osvežitev.
  Kupujem ga največkrat v DM-ju; stane pa malo čez 4€.

  Vsekakor je vreden svojega denarja in ga priporočam.

  Splošna ocena:
  5/5

  #98581
  Profile photo of S
  S
  Član

  Se strinjam s predhodnicami, do sedaj tudi zame najboljši tonik. :)
  Zelo mi je všeč, ker ne vsebuje alkohola, ne draži, je osvežilen in ne pušča nikakršnega občutka lepljenja. Ponavadi ga uporabim zjutraj pred nanašanjem kreme, kot dodatno navlažitev, nanašanje kreme po njemu ni problematično, zvečer pa kot preizkus dobre odstranitve ličil.
  Zaenkrat fajn zadeva in se mi bolj dopade kot njegova roza različica, ki mi kožo izsuši
  ( čeprav naj bi bil ravno ta za suho kožo :ermm: ).
  Vonj je prijeten, nežen, embalaža je v redu, čeprav kakšna priročnejša z razpršilom ne bi škodila, ker bi bila poraba boljša.
  Edino kar me moti je vsebnost parfuma in methylparabena, ampak to je že stvar osebnih nazorov, tako da imam namen poiskati popolnega med naravnejšimi izdelki. :)

  Cena povsem primerna, se giblje od 3-4 eurov, odvisno od raznoraznih akcij.

  4/5

  #98582
  Profile photo of Lena
  Lena
  Član

  Tale tonik je zame stalnica in tudi najboljši ever….Kožo krasno osveži, odišavi s čudovitim svežim vonjem, ki se še dolgo vonja pod kremico in ne draži. Lahko ga uporabim tudi okoli oči, in čeprav imam zelo občutljive me ne peče.

  Moja ocena: 5

  #98583
  Profile photo of KuKi
  KuKi
  Udeleženec

  Tale tonik sem kupila zaradi dobrih priporočil na forumih.

  Tonik mojo mešano do mastno kožo z občasnimi mozoljčki lepo navlaži, osveži in odstrani morebitne ostanke MU. Vonj ima svež, poživljajoč. Moje kože ne izsuši, zato tudi ni potrebe po nanašanju kakšne kremice. Sestavine so polne vlažilcev in antioksidantov, kar je še dodaten plus.
  Embalaža ni nič posebnega, zelena dozica s pokrovčkom na poklop. Mogoče je malce treba paziti pri doziranju, saj je odprtinica malce široka.
  Cena je okoli 4 evre, kar se mi zdi ugodno glede na učinek in porabo.
  Sama ga bom zagotovo še kdaj kupila.
  Ocena: 4

  #98584
  Profile photo of tigica
  tigica
  Udeleženec

  Super tonik!
  Sem porabila ze 2. embalazo po vrsti, potem sem pa iz neznanega razloga presla na drugega (nic s cimer bi se lahko primerjal!).
  Je v lepi embalazi, preprosti toda ucinkoviti.
  Vsake toliko sem se med prenosom stvari od dragega do doma zbala, da bi se pokrovcek odprl (izgleda ravno tak). Toda na sreco se to nikoli ni zgodilo. Torej lepo drzi.

  Imam mesano kozo, tako da mi je ta tonik krasno odgovarjal. Po njemu sem imela obcutek svezine na obrazu. V bistu popoln tonik!

  Disi lepo, nic agresivnega. Z doziranjem sem sprva imela probleme, toda potem sem samo na pokrovcek (odprt) dala vatko in na hitro obrnila embalazo. Tako je bilo doziranje veliko lazje..

  Vem, da ga bom se kupila, ker mi je najboljsi tonik doslej.
  Cena je solidna,Okoli 4 – 5 €, odvisno od trgovine.

  5/5

  #98585
  Profile photo of amisa
  amisa
  Član

  Ta tonik je bil kar nekaj casa moja stalnica (dokler nisem zacela uporabljati pretezno naravno kozmetiko) in dejansko se ne spomnim niti ene stvari, ki bi me pri njem motila.

  Mojo mesano kozo je lepo navlazil, popolnoma nic me ni zategovalo, hitro se je vpil in je dobro deloval v kombinaciji s katerokoli kremo in pudrom, skratka res super tonik.

  Ce me ne bi motile njegove sestavine, bi ga sigurno se kdaj kupila, tako pa bom raje posegla po organskih izdelkih.

  Cena okrog 4€, kar je za dober tonik ugodno, doziranje je prakticno (je pa pokrovcek malo krhek in se ob neprevidnem rokovanju lahko zlomi), vonj meni osebno niti prijeten niti neprijeten, sem se ga hitro navadila.

  Priporocam vsem, ki iscejo dober tonik, pa niso zagrizene uporabnice samo naravne kozmetike.

Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.

Nina POP za 10. obletnico parfumske klasike

Nina praznuje svojo 10. obletnico! V preteklih letih je dišava Nina znamke Nina Ricci postala velika parfumska klasika in za obeleženje tega dogodka se je...

Pobeg v tropski raj

Preskoči na orodno vrstico