FRUTTINI – Milky Orange Body Lotion

Ars Cosmetica Forum COSMETOTEST CosmetoTest: Nega telesa Mleka, kreme, olja in masla za telo FRUTTINI – Milky Orange Body Lotion

Ta tema vsebuje 4 odgovori, ima 4 glasovi, in jo je nazadnje posodobil/a Profile photo of luncaa luncaa 5 let, 9 mesecev nazaj.

 • Avtor
  Prispevki
 • #5331
  Profile photo of elchy
  elchy
  Član


  Opis izdelka:
  Losjon za telo z pravim izvlečkom pomaranče in vitaminom E, kožo vlaži in neguje. Pravi izvleček iz pomaranč, koži sorodni lipidi, kompleks vitaminov B3 in B5 ter 21-urna negovalna formula gela, kožo razvajajo in negujejo.

  #129889
  Profile photo of elchy
  elchy
  Član

  Kupila sem ga predvem zaradi vonja, ki je enak kot pri bonbonih Campino, ki mi je zelo všeč. :) Losjon je bolj redke konsistence, kar me ne moti. Losjon se pri meni kar hitro vpije. Vonj je zelo izrazit in ostane še nekaj časa na koži. Uporabim ga po tuširanju. Koža je po uporabi mehka, navlažena in rahlo nahranjena.

  Embalaža je preprosta za prenašanje in doziranje. Cena je kar ugodna, ko ga bom porabila, bom nakup vsekakor ponovila. :thumbsup:

  5/5

  #129890

  Tudi jaz sem ga kupila zaradi vonja, ki je tako kot je elchy napisala po bonbonih campino – kremmmmne pomaranče, mmmm, za pojest je. :yes: Cena je tuba s pokrovčkom in luknjico za doziranje, ki omogoča enostavno doziranje. Cena je okoli 3€, dobi se ga v Müllerju.

  Največkrat ga uporabljam po tuširanju, imam normalno kožo, po uporabi pa je mehka, gladka, navlažena, vonja se ga še kar nekaj časa po uporabi, hitro se ga pa tudi naveliča. Nakup bom verjetno ob priliki spet ponovila.

  5/5

  #129891
  Profile photo of Bella
  Bella
  Član

  K nakupu me je definitivno spodbudil vonj, ki je pristen sladek pomarančast in sem zmotno mislila, da se mi bo vonj obdržal na koži. Lotion je bolj redek, lepo se ga razmaže, diši še nekaj časa na koži (maks.eno uro), kasneje zbledi. Pusti nek tanek filmček, meni ni bil preveč všeč občutek (sploh pa ni prijeten za poletje). Po britju me je peklo, ko sem se namazala.
  Embalaža je pa super, tudi primerna za potovanja, pokrovček dobro tesni in res ni bojazni da bi se lotion odprl in razlil.
  Dajem mu oceno 3/5.

  PS: Njegov jagodni bratec je mnogo boljši. ;)

  #129892
  Profile photo of luncaa
  luncaa
  Udeleženec

  Tudi mene je premamil vonj po bombonih Campino. Res sem se zaljubila v ta vonj, ampak res je žalostno, da se na koži razdiši zelo hitro.
  Ker je losjon, meni ne odgovarja, saj kože ne nahrani dovolj, se pa vpija hitro in ne pušča mastnega filma. Koža je sicer nahranjena, a za premalo časa.
  Cena je okoli 3Eur v Müllerju, kar je ugodno, a ga ne bom več kupila, saj mi je nega samo z njim premalo, preveč plastenja losjonov/krem pa nočem – najraje samo eno.
  Embalaža je na poklop, dobro tesni, prestane tudi daljša potovanja brez posledic in razlitja :)
  3/5, ker premalo nahrani.

Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.

Nina POP za 10. obletnico parfumske klasike

Nina praznuje svojo 10. obletnico! V preteklih letih je dišava Nina znamke Nina Ricci postala velika parfumska klasika in za obeleženje tega dogodka se je...

Pobeg v tropski raj

Preskoči na orodno vrstico