FRUTTINI – Lime Mint Shower Peeling

Ars Cosmetica Forum COSMETOTEST CosmetoTest: Nega telesa Pilingi in obloge za telo FRUTTINI – Lime Mint Shower Peeling

Ta tema vsebuje 2 odgovora, ima 2 glasova, in jo je nazadnje posodobil/a Profile photo of luncaa luncaa 5 let, 10 mesecev nazaj.

 • Avtor
  Prispevki
 • #5257
  Profile photo of elchy
  elchy
  Član

  #126820
  Profile photo of elchy
  elchy
  Član

  Ta piling sem kupila predvsem zaradi vonja, ker imam rada sveže vonje, še posebej poleti. Vonj je zelo svež in prijeten, ostane še nekaj časa na koži po tuširanju. Koža je po uporabi mehka in gladka. Piling se tudi lepo peni. Moti me le, ker ima za piling premalo grobih delcev in tako ne povsem odstrani odmrle kože. Embalaža je praktična za doziranje in prenašanje. Stane okoli 4€, tako da tudi cena ni pretirana. Nakupa po vsej verjetnosti ne bom ponovila.

  4/5

  #126821
  Profile photo of luncaa
  luncaa
  Udeleženec

  Piling sem kupila, ko še nisem tako gledala na sestavine in na kakovost kozmetike ter se mi je zdela kolekcija Fruttini še super. V primerjavi z drugimi vonji Fruttinija mi je bil ta malo slabši, saj se na koži ni obdržal kaj pretirano dolgo. Kupila sem ga poleti in takrat je prišel kar prav, saj je malo ohladil kožo oz. ji dal tak prijeten hladilen občutek. Porabila sem celotno pakiranje, a nakupa nisem ponovila saj se je vonj prehitro porazgubil. Cena je bila okoli 3-4 eure, kar se mi ni zdelo veliko in bi najbrž kupila še kakšnega, če me ne bi razočaral vonj in ker kože tudi ni pretirano očistil odmrle povrhnjice.
  Ocena 3/5, ker sem uporabljala že boljše pilinge, malo plusa pa ima, ker daje občutek hlajenja.

Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.

Nina POP za 10. obletnico parfumske klasike

Nina praznuje svojo 10. obletnico! V preteklih letih je dišava Nina znamke Nina Ricci postala velika parfumska klasika in za obeleženje tega dogodka se je...

Pobeg v tropski raj

Preskoči na orodno vrstico