FRUTTINI – Cherry Vanilla Body Lotion

Ars Cosmetica Forum COSMETOTEST CosmetoTest: Nega telesa Mleka, kreme, olja in masla za telo FRUTTINI – Cherry Vanilla Body Lotion

Ta tema vsebuje 5 odgovorov, ima 5 glasov, in jo je nazadnje posodobil/a Profile photo of luncaa luncaa 5 let, 9 mesecev nazaj.

 • Avtor
  Prispevki
 • #5315

  #129810

  Fruttini – diši, diši. :sendlove: Tale losjon za telo diši po češnjah in vaniliji. Ker diši zelo lepo, sm se tudi vonja hitro naveličala, saj sm ga uporabljala pogosto. Tuba je praktična za doziranje, ponavadi se namažem po tuširanju in potem dišim, vonj pa traja kar nekaj časa. Ko ga namažem se ne vpije takoj, zato mi ni všeč, ker mi ne odgovarja ta občutek po ravno namazanem. :lol1: Kupila sem ga v Müllerju, cena je pomoje okoli 3,5€ za 200 ml vsebine.

  3/5 – Preveč vsebine, saj se vonja prehitro naveličam in mi tako bv stoji na omarici, ne vpije se takoj.

  #129811
  Profile photo of Fleur
  Fleur
  Član

  Cene izdelka ne vem, saj sem ga dobila za darilo.

  Sam losjon diši odlično, ampak se mi zdi da na koži razvije nek grenak privoh ( :) ). Vseeno sem se z njim mazala kar nekaj časa. Vonja sem se potem naveličala, kot se vseh bolj izrazitih vonjev. Losjon me ni niti navdušil niti razočaral kar se tiče hranilnosti. Moja koža po uporabi ni bila suha, ni pa tudi ne svetila od navlaženosti :) Rabi dolgo, da se popolnoma vpije, kar je zame tudi velik minus.

  Embalaža je na pogled lepa, praktična, pokrovček pa mi je povzročal velike težave, saj se je po nekaj uporabah odlomil.

  Ocena 2/5, da se najti veliko boljših losjonov za telo.

  #129812
  Profile photo of elchy
  elchy
  Član

  Izmed vseh Fruttini losjonov, mi je ta najmanj všeč. Sicer imam rada vonj po višnjah, a pri temu ni tako. Dobila sem ga za darilo.

  Losjon je bolj redke konsistence, kar me ne moti. Losjon se pri meni kar hitro vpije. Vonj je zelo izrazit in meni malenkost neprijeten. Vonj še nekaj časa ostane na koži. Uporabim ga po tuširanju. Koža je po uporabi mehka, navlažena in rahlo nahranjena.

  Embalaža je preprosta za prenašanje in doziranje. Cena je kar ugodna, vendar ga sama ne bi kupila, ker me preveč moti vonj.

  3/5

  #129813
  Profile photo of Tassa
  Tassa
  Član

  Ta losjon sem si kupila, ker mi je v trgovini noro dišal. :sendlove: Žal pa se je ta zgodba spremenila, ko sem ga doma nanesla na mojo kožo. :scared:
  Res je, da vsak vonj se na vsaki koži drugače razvije, ampak takšne spremembe pa nisem pričakovala. Ko sem ga nanesla, se je vonj spremenil v nekega kiselkasto umetnega in na sploh zelo neprijetnega. :(

  Je malce redkejše konsistence, doziranje je enostavno, tudi razmazal se je dobro; vpija se srednje hitro. Za suho kožo je premalo hranilen; moja koža po uporabi ni bila dovolj nahranjena.

  Nakupa ne bom več ponovila.

  Splošna ocena: 1/5

  #129814
  Profile photo of luncaa
  luncaa
  Udeleženec

  Losjon sem kupila v Muellerju, saj ga takrat še niso imeli drugje, zdaj pa se dobi tudi v DMih in Tuš drogerijah. Vonj mi je takrat dišal, a po parih uporabah se mi je zdel preveč umeten.
  Cena je okoli 3Eur.
  Kožo po telesu imam suho in ta losjon ni blagodejno pomagal pri tem, ampak je stanje pustil tako kot je.
  Ni preveč gost, vpijanje ni blazno hitro.
  Vonj se razdiši hitro, na koži pusti nekakšen film, ki pa ni moteč.
  Embalaža je plastična na pokrovček na poklop, ki dobro tesni, primeren je tudi za potovanja.
  Ocena 2/5, ker se za to ceno dobi kaj veliko boljšega.

Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.

Nina POP za 10. obletnico parfumske klasike

Nina praznuje svojo 10. obletnico! V preteklih letih je dišava Nina znamke Nina Ricci postala velika parfumska klasika in za obeleženje tega dogodka se je...

Pobeg v tropski raj

Preskoči na orodno vrstico