FA – Shower Cream Yoghurt Apricot Almond

Ars Cosmetica Forum COSMETOTEST CosmetoTest: Nega telesa Čiščenje telesa FA – Shower Cream Yoghurt Apricot Almond

Ta tema vsebuje 2 odgovora, ima 2 glasova, in jo je nazadnje posodobil/a Profile photo of elchy elchy 6 let, 8 mesecev nazaj.

 • Avtor
  Prispevki
 • #5411


  Opis izdelka:
  Kremni gel za tuširanje z vonjem jogurta in marelice.

  #130291

  Tale gel sem kupika iz preprostega razloga – ker obožujem vonj jogurta in vonj marelic. Cena se mi zdi, da je okoli 2€, tj. ne pretirana. Embalaža je plastična, FA oblike :lol1: , s pokrovčkom in luknjico za doziranje. Doziranje je enostavno in neproblematično, le s pokrovčkom je treba previdno ravnati, saj se rad odlomi.

  Pri tem gelu me je tj. očaral vonj, ki dišiiii ter nekaj časa po tuširanju ga še vedno vonjam. Gel je gelaste strukture, zelo se peni, pri tuširanju ga ne rabim veliko, razen ko se razvajam in si ga zlijem več kot preveč. :lol1: Imam normalno kožo, po uporabi je mehka in gladka, mi je ne izsuši. Po tuširanju iz navade vedno uporabim še mleko za telo.

  Nakup bom definitivno ponovila, saj me je ta vonj očaral.

  5/5

  #130292
  Profile photo of elchy
  elchy
  Član

  Kupila sem ga že nekaj časa nazaj, predvsem zaradi vonja. Vonj je kar izrazit po samih marelicah. Vonj še nekaj časa po tuširanju ostane na koži. Po uporabi je koža mehka, gladka, rahlo nahranjena. Gel se lepo peci, zato se ga porabi malo.

  Embalaža je praktična za prenašanje in doziranje. Cena je kar ugodna, saj ga imam za kar nekaj časa. Nakup bom po vsej verjetnosti ponovila. :thumbsup:

  5/5

Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.

Nina POP za 10. obletnico parfumske klasike

Nina praznuje svojo 10. obletnico! V preteklih letih je dišava Nina znamke Nina Ricci postala velika parfumska klasika in za obeleženje tega dogodka se je...

Pobeg v tropski raj

Preskoči na orodno vrstico