FA – Deo Active Pearls

Ta tema vsebuje 1 odgovor, ima 1 glas, in jo je nazadnje posodobil/a Profile photo of chocolate88 chocolate88 6 let, 8 mesecev nazaj.

Prikaz 2 prispevkov - od 1 do 2 (od skupno 2)
 • Avtor
  Prispevki
 • #4519

  #98877

  Tale roll on sm kupila, ker mi je najbolj dišal v trgovini, saj je to pri meni najbolj pomembno. :lol1: Ebalaža je praktična za prijem na roll on, ki ob dotiku s kožo spusti ravno prav količine deodoranta. Deo je bel in kot sm rekla, zelo lepo diši. Pušča sledove, zato ni primern za črna oblačila. Cena je nizka, mislim da okoli 3€.

  Nanos je enostaven, vonj pa kar traja in traja. Naj bi bil s posebno formulo, kjer vonj traja 48 ur. Če tako dolgo zdrži ne vem, ker se itk prej stuširam. :lol1: 12 ur po uporabi pa definitivno še vedno diši, sama se ne potim veliko, zato mi je čisto dovolj. Rajši uporabljam deodorante na sprej, saj se tale zelo dolgo vpija in imam še kar nekaj časa moker občutek pod pazduhami.

  4/5

Prikaz 2 prispevkov - od 1 do 2 (od skupno 2)

Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.

Nina POP za 10. obletnico parfumske klasike

Nina praznuje svojo 10. obletnico! V preteklih letih je dišava Nina znamke Nina Ricci postala velika parfumska klasika in za obeleženje tega dogodka se je...

Pobeg v tropski raj

Preskoči na orodno vrstico