EYEKO – Fat Balm

Ta tema vsebuje 2 odgovora, ima 2 glasova, in jo je nazadnje posodobil/a Profile photo of amisa amisa 6 let, 10 mesecev nazaj.

 • Avtor
  Prispevki
 • #5152
  Profile photo of tigica
  tigica
  Udeleženec


  VIR

  #120418
  Profile photo of tigica
  tigica
  Udeleženec

  Kupila sem set vseh treh, ko so imeli akcijo Buy two get one.

  Tako sem prakticno placala le 10 funtov za vse tri, kar je precej ugodno.

  Uporabljam jih za blusher, vcasih tudi kot rdecilo za ustnice, toda to je ze bolj poredko.

  Minty:
  Od tega sem pricakovala najvec, toda me je zal razocaral. Vonj je ogabno sladek, po tistih zelenih orbit cigumijih. FUJ!
  Je bolj nezno – srednje pigmentiran, tako da sem ga uporabljala le za ustnice. Njegov odtenek je bil zelo svetlo roznat s hladnim podtonom. Je bil bolj goste konsistence, toda nanos res ni bil problematicen. Obstojnost je bila srednja, pitja in prehranjevanja zal ni prenasal najbolje.
  Porabila sem ga v enem mesecu, z redno (dnevno) uporabo.

  Raspberry:
  Ima cuden vonj. Po nekaksnem sadju z priokusom starega. Neprijetno.
  Odtenek je dokaj pigmentiran za gloss (balzam ali whatever), tako da je en sloj povsem dovolj za prekriti ustnice. Uporabljam ga za ustnice, preizkusila sem ga tudi kot blusher.
  Na ustnicah je kar obstojen, zdrzal mi je kaksno urico preden sem morala ponoviti nanos. Pri meni redkokaj obstane dlje casa na ustnicah. Na lickih se bil nanos neproblematicen (sem potapkala licka in potem s prstom tapkala dokler nisem imela enakomernega nanosa), obstojnost je bila dobra. Na koncu dneva se je videlo da sem imela nekaj, toda kaj tocno ni bilo povsem jasno.

  Strawberry:
  Ta ima meni najljubsi vonj, ceprav se vedno ne najbolj prijeten. Vonj ima po jagodnih bonbonih. Nic posebnega v bistvu.
  Uporabila sem ga za lica in ustnice. Za lica je v stalni uporabi, za ustnice ne, saj mi nekoliko izsusu ustnice.
  Je dobro pigmentiran (licka), tudi obstojnost je dobra. Ta mi celo zdrzi do vecera na moji mesani kozi, toda spet nanos ni enak kakor zjutraj.

  Vsi trije so v kompaktni roza plasticni tubici, ki je primerna za transport. Dozira se jih enostavno, saj je enak patent kakor pri sminkah. Embalaza je lepa.

  Vsi so bolj gosti (kompaktni), lepo se mazejo in so na ustnicah nekoliko izsusujoci. Minty je pustil tak fresh feeling na njih. Niso pretirano vlazilni, niti niso hranilni.

  Cena je bila dobra, glede na to, da sem dobila enega prakticno zastonj.
  Nakupa ne bi ponovila, saj obstajajo boljsi izdelki za obe funkciji.

  3/5 zaradi povprecnosti.

  #120419
  Profile photo of amisa
  amisa
  Član

  Izdelek sem dobila kot darilo pri narocilu nad dolocenim zneskom.

  Pakiran je v plasticni, roza embalazi na potisk (spodaj), doziranje je dokaj prakticno, prav tako dobro prenese transport.

  Imela sem ga v odtenku raspberry, ki je nezna temna rdeca.
  Izdelek je za moje pojme nekje srednje pigmentiran, da se na kozi pozna je potrebno kar nekaj potegov. Razmaze se lepo, blenda na sami kozi dobro, na pudru pa slabo. Za sabo pusca masten videz in obcutek in ce spodaj uporabim mineralni puder mi poudari dlacice in izgleda precej grdo (vidi se, da si napudran, cesar osebno ne prenasam).

  Obstojen je par ur, proti veceru ga ni nikjer vec. Na moji mesani kozi se nazalost ne obnese najbolje, zato je hitro nasel novo lastnico.

  Kot balzam za ustnice se mi je prav tako obnesel slabo, od sebe da premalo barve, ne vlazi in ne hrani ustnic in iz njih hitro izgine.

  Koncep izdelka mi je sicer vsec, vendar se najde veliko boljsih izdelkov (na isti princip) ostalih proizvajalcev.

  cena je 5 GBP (postnina je na njihovi strani brezplacna), kar se mi zdi glede na (ne)uporabnost izdelka prevec in ga zagotovo ne bom kupila.

Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.

Nina POP za 10. obletnico parfumske klasike

Nina praznuje svojo 10. obletnico! V preteklih letih je dišava Nina znamke Nina Ricci postala velika parfumska klasika in za obeleženje tega dogodka se je...

Pobeg v tropski raj

Preskoči na orodno vrstico