Eurosong 2014

Ars Cosmetica Forum OSTALO GLASBA, KULTURA IN MEDIJI Eurosong 2014

Ta tema vsebuje 4 odgovori, ima 4 glasovi, in jo je nazadnje posodobil/a Profile photo of Neko Neko 2 let, 8 mesecev nazaj.

 • Avtor
  Prispevki
 • #6927
  Profile photo of Nina
  Nina
  Upravitelj

  nekaj morem napisat :lashing: všeč mi je zmagovalna pesem, nastop, tip, brada .. all together :naughty:

  [youtube:2eas3hjj]http://www.youtube.com/watch?v=QRUIava4WRM[/youtube:2eas3hjj]

  všeč sta mi bili še Armenija (sicer je mal fušal, ampak je pesem :sendlove: ) in Madžarska:
  [youtube:2eas3hjj]http://www.youtube.com/watch?v=T_RxJZ3N9kE[/youtube:2eas3hjj]

  [youtube:2eas3hjj]http://www.youtube.com/watch?v=joYPcTdobdI[/youtube:2eas3hjj]

  naša pa pričakovana slabo uvrščena, Tinkara je sicer super nastopala, obleka krasna.. ampak doooolgčas od pesmi :tobed2:

  #167858
  Profile photo of timnala
  timnala
  Udeleženec

  Jaz moram pa priznati, da mi je pesem od Tinkare postala noro všeč, ful gre v uho, ni dolgočasna, ima svoj šus vmes, skratka, ko sem slišala danes zmagovalko, bi dala zmago takoj Tinkari :yes:

  Zmagovalka je posrečena in predstavlja druge stvari, ampak pesem mi pa zaenkrat ni, mogoče jo moram večkrat poslušat.

  #167859
  Profile photo of Sasa
  Sasa
  Udeleženec

  Meni je naš komad tudi všeč. Sicer se je zadnji čas tolk vrtel, da ga imam vrh glave, a mi vseeno ni slab.

  Zmagovalka pa … kaj pa vem :lol1:
  Komad mi ni všeč :/, vizuelno mi je ta kombinacija brade in diva izgleda zelo nelagodje vzbujajoča. In čeprav so mi bile naše Sestre pred leti izjemno všeč (in komad tudi), mi ta včerajšnji šov in drama queen dogajanje res ni bilo :blush1:

  Da bi mi pa kaj ekstra padlo v uho … hm, ja, v bistvu mi je en komad, ženski vokal, a ne vem, kaj je bilo, ker sem imela TV prižgano samo za ozadje, medtem ko sem se učila :yes:

  #167860
  Profile photo of Nina
  Nina
  Upravitelj

  mal prej sem se pogovarjala z omo po telefonu in je rekla, da ji je Avstrija bila najbolj všeč in da boljš ne bi mogel odpet .. v glavnem, vsa vesela je, ko jo sliši po radiu, hehe :manicure:

  jaz tudi nisem vseh slišala, Nizozemsko sem samo v kratkem clipu – ampak me ni pritegnila, da bi jo poklikala na YT, Švedska mi pa ni bila všeč.

  #167861
  Profile photo of Neko
  Neko
  Član

  Po dolgem času sem se oglasila na forumu in z veseljem odkrila to temo, kjer se da debatirat o zmagovalki brez nestrpnosti in transfobije.

  Meni je bila zmagovalka super, moja favoritka že od polfinala naprej, ko sem jo prvič slišala, in res sem bila vesela da je zmagala! :D: Jaz sem to videla tudi kot nek znak strpnosti s strani Evrope in velik korak naprej za LGBTQ ljudi. Pesem je pa ena redkih z Evrovizije, ki ima nek globlji pomen.
  Mi je bilo pa prav slabo danes, ko sem šla gledat nekatere komentarje na facebook..in žaljivke v smislu opica, pošast, bolano itd.. Mi je bilo prav grozno v kakšni družbi živim.

  Tinkara mi je bila ful všeč in mislim da si nismo zaslužili le predzadnjega mesta, jaz sem upala, da bo pristala okoli 15.. Pač to je politika Evrovizije in samo upam, da naslednje leto se temu odpovemo, ker res nima smisla se silit zraven.

  Drugače pa sta bili moji favoritki še Nizozemska in Italija, čeprav je Italijanka nekak čudno pela v živo, videospot te pesmi mi je pa super :thumbsup:

Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.

Nina POP za 10. obletnico parfumske klasike

Nina praznuje svojo 10. obletnico! V preteklih letih je dišava Nina znamke Nina Ricci postala velika parfumska klasika in za obeleženje tega dogodka se je...

Pobeg v tropski raj

Preskoči na orodno vrstico